Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bistrita, judetul Bistrita - Nasaud

Postata de: ADRIANA IOANA CINDREA
La data: 08 Septembrie 2016
Tip: Reclamatie
Cod: 100615
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua domnule primar,
Imi permit sa va deranjez deoarece consider ca este posibil sa nu cunoasteti exact care anume este situatia / stadiul lucrarilor de "cosmetizare" ale strazii Crisan. Sunt convinsa ca daca ati avea cunostinta nu ati tolera un astfel de mod de lcuru.
Lucrarile de cosmetizare au inceput in primele zile ale saptamanii trecute (31 august sau 1 septembrie – nu-mi amintesc exact). In prealabi, cu circa 2 zile inainte am fost avertizati prin fluturasi sa nu lasam masinile pe strada.
Au inceput procesul de scoatere a bordurilor si decopertarea trotuarelor – 100 % pe o parte si 15 % din cealalata parte a strazii. Dupa care pentru cateva zile - GATA. In fapt se lucreaza 1 zi si doua / trei nu.
Pasul 2 a fost cel al aducerii bordurilor. Cu decopertarea a aproximati 65% din suprafata care trebuie pregatita s-a trecut la amplasarea bordurilor. Nu ma prea pricep la aprecierea corecta a distantelor insa intr-o zi 5 oamani au reusit sa amplaseze bordurile pe circa 80% dintr-un sens al strazii (lungimea strazii este de aprox 200 de metrii). Toata bordurile sunt puse la acelasi nivel (sunt curioasa cum se va face accesul mijloacelor auto in curtile oamenilor)
In tot acest timp accesul in curti a mijloacelor auto nu este posibil, deci de circa 9 zile cei care am avut insipratia sa ne scoatem masinile din curte le parcam pe unde apucam iar cei care nu si-au scos masinile din curti le au blocate acolo.
Vreau sa ma intelegeti corect. Pot sa incerc sa inteleg necesitatea cosmetizarii strazilor - insa ma dispera efectiv acest mod haotic si fara cap de a lucra. In cele aproximativ 9 zile de cand s-au inceput lucrarile s-a lucrat efectiv 2 zile si jumatate. Eficienta acestor doua zile a fost apropape nula. Se incepe un anume tip de lucrare se lasa la jumătate si se trece la altceva.
Sincer - daca se pastreaza acest ritm al lucrarilor pana in martie anul viitor suntem tot in proces de cosmetizare a strazii.
Am verificat de curiozitate stadiul lucrarilor de pe Apicultorilor si Caraiman (acelasi tip de lucrari incepute cu circa 5-6 luni in urma). Nu sunt finalizate inca nici aceste strazi. Recunosc sincer lipsa mea de experinta in domeniul cosntructiilor, insa experienta manageriala si cateva principii ale bunului simt imi permit sa afirma ca acesta nu este un mod firesc de lucru. Daca ne apucam de ceva ne asiguram ca avem toate resursele sa finalizam lucrarea respectiva in cel mai scurt timp.
Luni incepe scoala iar toti copiii de pe strada vor trebui sa faca alpinism prin santurile din fata portilor – destul de adanc sapate credeti-ma.
Cu tot respectul va rog sa dispuneti verificarea modului in care se desfasoara aceste lucrari si sa dispuneti intrarea intr-o minima normalitate.
Va multumesc.
Cu respect, Adriana Cindrea

659 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

28 Septembrie 2016

Stimat? doamn? Adriana Cindrea,


Mul?umesc pentru sesizarea dumneavoastr?. Lucr?rile respective sunt realizate de SC LDP SA care a contractat respectivul lot de str?zi ?i care are ca termen de finalizare data de 15.12.2016.

Cu stim?,
Primar

Ovidiu Teodor Cre?u


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design