Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: MARIA
La data: 06 Aprilie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 106468
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua. In cartierul Speranta cand reparati locul de joaca? Nu au unde sa juca copii. Si rugati pe cei ce strang gunoaiele din cartier sa nu mai stranga numai de pe langa strada si trotoar, sa se bage si mai adanc(spre exemplu pe saptiul verede din fata supermarketului Orion se strang gunoiale numai langa strada-sa intre mai adnac) si pe alte spatii verzi din cartier. Si daca tot a-ti marit chiriile asa de tare poate de banii astia mai varuti si prin scarile de bloc, deoarece arata jalnic(si la banii care ii cereti avem si pretentii). SI RUGAM IN TIMPUL SCOLII DIMINEATA LA 07.30 SA REINTRODUCETI AUTOBUZUL DE 1 MAI SPRE SCOALA, DEOARECE SA SCOS SI RESTUL AUTOBUZELOR MERG PLINE PANA LA REFUZ DIN CAUZA ACEASTA(MERG 70 DE OAMENI INTR-UN AUTOBUZ IN CARE INCAP 50)

675 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

07 Aprilie 2017
Repararea locului de joaca din Speranta este in atentia noastra.
Sesizarea privind curatenia a fost adusa la cunostinta Locativserv, care are in competenta aceasta problema si solicitarea privind transportul a fost inaintata ADI Urbtrans. Politia Locala a atentionat conducerea supermarketului, pentru efectuarea curateniei pe spatiul aferent complexului comercial.
Serviciul Comunicare si Management Integrat
Va transmitem raspunsul Politiei Locale:
Aspectele sesizate raman in atentia noastra, zona Cartier Speranta fiind inclusa in itinerariul patrulelor de Ordine Publica de la Politia Locala Piatra Neamt si, in cazul depistarii persoanelor care arunca gunoiul pe domeniul public, vor fi luate masurile legale care se impun.
    La data de 06.04.2017. in urma verificarilor efectuate,  nu au fost gasite gunoaie aruncate pe spatiul verde in zona magazinului Orion. 
    S-a pus in vedere administratoului complexului comercial sa supravegheze permanent modul cum se face curatenia si strangerea gunoaielor in zona.”

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

26 Octombrie 2017, kamy
Buna ziua balustrada de la vila 5 cand se repara iar gunoiul e depozitat sub balustrada nu la containerAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design