Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Hunedoara, judetul Hunedoara

Postata de: Lazar Gabriel
La data: 24 Octombrie 2006
Tip: Opinie
Cod: 10766
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Viata culturala a tinerilor

D-le primar , va felicit ptr amploarea schimbarilor initiate la nivelul municipiului si vizibile intr-o scurta perioada de timp . Desi detin un apartament la adresa indicata , nu locuiesc acolo . Sunt nascut in Hunedoara si as fi vrut sa revin insa locurile de munca nu sunt inca la un nivel multumitor .
Vroiam doar sa va mai adresez o rugaminte , legata oarecum de viata mea de adolescent in Hunedoara : nu omiteti din planurile d-voastra de dezvoltare a orasului cresterea economica , viata culturala , viata studenteasca si trei obiective de care sunt legat sufleteste : patinoarul , Complexul Valea Seaca si stadionul Corvinul !
Cu convingerea ca veti citi aceste randuri va adresez inca o data sanatate si multa putere de munca ptr a aduce orasul in randul celor mai frumoase din tara !
Cu stima , Gabriel Lazar !
Timisoara

909 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

18 Ianuarie 2007
Mulţumesc pentru aprecierile dumneavoastră. Obiectivele la care va referiţi – creşterea economică, viaţa culturală – au fost de la începutul mandatului în atenţia mea. Renaşterea vieţii culturale a municipiului Hunedoara a fost unul din principale obiective, astfel: s-a modernizat vechea Galerie de Arte, care acum este la nivel european, unde au avut loc o serie de expoziţii a artiştilor hunedoreni, din ţară şi din străinătate; la Casa de Cultură a municipiului au reînceput stagiunile de teatru ( din Petroşani, Bucureşti) şi au loc o serie de alte spectacole( folclorice, divertisment etc.); Bazinul de Înot e un obiectiv vizitat de tineri, unde au loc şi competiţii de mare anvergură ca de exemplu Campionatul Naţional de Înot care a ajuns la a IV ediţie în 2006. În ceea ce priveşte obiectivele de care sunteţi legat sufleteşte: 1.Stadion Corvinul : prin hotărâre de consiliu s-a aprobat o asociere între consiliul local şi o firmă din localitate pentru amenajarea unei baze sportive pe o suprafaţă totală de 4.211,92 mp aflată în incinta stadionului „Michael Klein” Hunedoara, care funcţionează deja; în incita stadionului s-au efectuat o serie de îmbunătăţiri (ca de exemplu înlocuirea scaunelor de la tribună); 2. Patinoar: există trei scrisori de intenţii pentru construirea unui nou patinoar şi a unui AQUA LAND în zona stadionului (fostul patinoar), se va concesiona terenul prin licitaţie publică şi sperăm până la sfârşitul anului să realizăm această lucrare; Valea Seacă: zona ştrandului din Valea Seacă este distrus în totalitate, nu mai există nici alimentările cu apă şi alte utilităţi, dar consiliul local va analiza orice scrisoare de intenţie pentru amenajarea acestei locaţii. Dar în municipiu există alte zone de agrement ca: Bazinul de Înot, baza sportivă de lângă acesta şi sperăm cât mai curând să realizăm un ştrand descoperit (existând studii în acest sens).
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design