Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Curtea de Arges, judetul Arges

Postata de: IONESCU FELICIA
La data: 06 Iunie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 107837
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar al orasului Curtea de Arges,
Va rugam sa ne lamuriti o situatie referitoare la cresterea gainilor langa blocuri, sub balcoane , intrucat langa blocul D.8 , scara A din strada Unirii , pe locul unde era o parcare, a aparut cu ani in urma o gospodarie cu gard lipit de zidul blocului si langa gard cotet de gaini. Zidul blocului este plin de mucegai iar apartamentul de la parter este nelocuibil (proprietarii au fost nevoiti sa se mute). Mizeria , mirosul si zgomotul par sa creeze mediul preferat al lor, dar este si un calvar pentru locatarii blocului.
Cresterea gainilor langa bloc – sub balcon , ne face viata amara. Suntem disperati si nu mai putem suporta mirosurile ingrozitoare ce provin de acolo. Miroase foarte urat si nu putem deschide ferestrele.
Asa ceva nu se poate intr-un oras. Nu stim la cine sa apelam ca sa scapam de acest necaz. De primavara pana toamna miroase groaznic. Sanatatea noastra este pusa in pericol, sobolani si soareci sunt in preajma acestor cotete.
Va rugam pe aceasta cale sa ne dati un raspuns fata de problema aratata , daca este permis sa cresti gaini sub balcoanele blocurilor.
Daca Primaria sau Consiliul Local au in vedere aplicarea art. 612 – 616 din Codul Civil precum si aplicarea art.2 din Ordinul Ministrului Sanatatii nr.536 din 23 iunie 1997.
Asteptam raspunsul dvs.
Cu stima,
Locatarii blocului D.8 , scara A din strada Unirii , Curtea de Arges


Documente / Imagini:1163 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

30 Iunie 2017

Avand in vedere adresa dumneavoastra inregistrata la Primaria Curtea de Arges sub nr.15221/13.06.2017 referitoare la disconfortul (mizeria, mirosul, zgomotul) creat de pasarile din gospodaria domnului Vlasceanu Eugen si urmare deplasarii la fata locului s-a constatat ca acesta detine pe proprietatea sa din strada Unirii, nr.5B un cotet pentru pasari (14 gaini, 2 rate si porumbei) la o distanta mai mica de 10 m de blocul D8.

Fata de cele constatate si tinand cont de prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr.119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei, va comunicam ca domnul Vlasceanu Eugen a fost informat ca are obligatia sa amplaseze adaposturile pentru cresterea pasarilor din gospodarie la o distanta de cel putin 10 m de blocurile de locuinte din vecinatate si sa il exploateze astfel incat sa nu produca poluarea mediului si risc pentru sanatatea vecinilor, conform art.15, alin.(2) din O.M.S. nr.119/2014.Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design