Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Mirela Florescu
La data: 30 Iunie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 108501
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!

depun o sesizare cu privire la starea deplorabila a anumitor locuri de joaca din Pitesti: locul din padurea Trivale ( Vis-a-vis de palatul copiilor), locul din str Nicolae Teohari (cartier Exercitiu in spate la Fildas), locul din spate de la statia de autobuz din calea Craiovei (directia Prundu).
Aceste locuri de joaca arata ingrozitor, si nu numai ca sunt neatragatoare si de evitat, sunt foarte periculoase. Banci lipsa, mult beton, bucati de beton rupte cu gauri , lipsa trepte in scarile de acces la tobogan unde foarte usor scapa pciorul unui adult dar al unui copil, toboganul are coborarea la un nivel destul de ridicat fata de sol (50-60 cm si trebuie avut in vedere ca un copil de doi ani are 80 de cm inaltime si nu are abilitati de a sari si de a se propti de la o astfel de distanta dupa ce vine cu o forta de cadere de sus de pe tobogan), toboganul se opreste in asfalt, asfalt care are bucati lipsa. Cum isi poate imagina cinevaca este ok ca un copil sa aterizeaze in viteza de pe tobogan pe ciment????
locurile de joaca sunt vechi, lipsesc suruburi de legatura intre tuneluri, sunt scrise cu injuraturi si cuvinte obscene.
Cum indrazneste primaria sa lase in uzul copiilor astfel de locuri de joaca neamenajate sipericuloase?! Nu va puteti imagina ca pot echista accidente, chiar si mortale ca utilizatorii sa se loveasca de ciment cucapul, sa isi rupa picioare, maini?! Asteptati victime pt a face ceva?! Plus ca si locurile de joaca mai noi din oras sunt perimate. Cred ca se alege din paletarul de oferte, cele mai urate modele. In secolul 21, copii au abilitati avansate de it, jocuri, perspicacitate, exista locuri de joaca foarte frumos gandite, atragatoatre si fara beton .
Va atasez poze pentru exemplifica cele de mai sus.
Si nu accept sa spuneti ca nu este in planul de anul acesta reamenajarea locurilor de joaca. Sunt periculoase, oricand poate exista un accident fatal, iar copii nu inteleg de ce nu au acces la un joc frumos.
Va rog sa tratati cu maxima seriozitate aceasta situatie si sa aplicati o solutie acum,nu la anul sau cand se termina vara.


Documente / Imagini:


966 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Iulie 2017
Administratia Domeniului Public Pitesti a procedat la remedierea problemelor sesizate la locurile de joaca astfel:
Palatul Copiilor Trivale:
- turnat beton si montat covor cauciuc la coborarea din fata toboganelor;
- completat pietris pentru nivelarea terenului;
- schimbat balansoar rupt.
Strada Nicolae Teohari (Fildas):
- reparat tubulatura tobogan cu fibra de sticla;
- reparat banci prin inlocuirea gradenelor deteriorate.
Statie autobuz Craiovei bl. 25 (directia Prundu):
- inlocuit doua banci;
- reparat tubulatura tobogane cu fibra de sticla.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

08 Septembrie 2017, Mirela Florescu
Buna ziua! faptul ca ati pus o banca folosita, 50 cm patrati tartan la coborarea de pe fiecare tobogan, si 2 trepte , nu inseamna ca ati reconditionat parcul. acele parcuri care au iarba si pamant sunt pline de cioburi, excremente de animale si gunoaie. pentru a nu mai exista aceasta mizerie si acest pericol trebuie pus tartan integral (600 de m patrati sau cati ori fi), nu doar la coborarea de pe tobogan. sa reconditionezi un parc, sa il aduci la zi, presupune sa faceti aceasi lucrare ca ca in parcul de la Finante. Cu o floare nu se face primavara!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design