Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Mirela Florescu
La data: 30 Iunie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 108510
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!
sesizez o problema cu privire la locurile de pacrare din cartier exercitiu, str eftimie murgu. pe aceasta strada este un singur bloc turn A4 (10 etaje ) cu 4 scari si 44 de apartamente pe scara, deci un total de 176 de apartament. Blocul turn este inconjurat de blocuri cu 4 etaje cu aproximativ 4/5 scari , deci rezulta un nr aproximativ de apartamente de 80-100 apartamente pe bloc mic. Toate blocurile cu 4 etaje au primit parcari alocate (contra cost) , blocul turn nu a primit nimic pentru ca fizic nu exista spatiu. fiind un bloc mare, o lungime si o latime sunt cu spatiu verde, restul ramas este foarte putin pentru a fi alocat celor 176 de apartamente.
Este incorect ca au fost alocate locuri de parcare la blocurile mici pentru ca zona dintre blocuri este insuficienta pentru a deservi aglomeratia si cerinta blocurilor. Singurile locuri ramase libere si care ar trebui sa fie ocupate de cei din blocul turn A4, sunt insuficiente pentru locatarii din A4 si mai mult, sunt ocupate si de locatarii din blocurile mici (care au deja un loc rezervat de la primarie) care isi parcheaza cea de a doua masina sau sunt ocupate de masinile celor de la magazinele din fata de pe strada exercitiu.
efectiv, era mai buna metoda bunei intelegeri, se parca pe locurile care sa gaseu libere. prin alocarea locurilor de parcare catre cei de la blocurile mici, noua celor din A4 (blocul turn) ne-a ramas doar sa ne strangem de gat.
Nu poti sa imparti 3 paie la 5 magari.
Solicit rezilierea locurilor de parcare din imprejurimi (blocurile mici)si lasarea in mod liber pentru locatarii zonei care vor parca in functie de disponibilitate.

729 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

12 Iulie 2017
Atribuirea locurilor de parcare aferente blocurilor de locuinte se face conform Hotararii Consiliului Local nr. 185/2012.
Potrivit acestei hotarari, atribuirea locurilor de parcare se efectueaza numai acolo unde locurile de parcare aferente blocului de locuinte respectiv sunt mai multe decat solicitarile; daca acest lucru nu se intampla, atribuirea se amana.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design