Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Voluntari, judetul Ilfov

Postata de: Oancea Fabian
La data: 12 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 108828
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

De curand a fost modernizat bdul Pipera - Tunari, felicitari. Totusi recent au fost montate separatoare de sens ( din beton) pe B-dul Pipera ( pod Tunari - str. Matei Basarab) cca. 2 km. Desi nimeni nu le vede necesitatea acestora ( pe o parte a bulevardului fiind padurea Baneasa), totusi este un paradox: statia de autobuz este in dreptul ( in partea opusa) Complexului mentionat iar trecerea de pietoni este la cca 200 m in aval si inca una supraterana la 400 m . Cine a proiectat utilitatile publice nu a avut in vedere concentrarea de populatie ( in Complex sunt 189 de apartamente !).
A doua problema este cea a transportului in comun. Zona de la intersectia cu Str. Iancu Nicolae pana la pod Tunari , este deservita de autobuzele din Tunari. Intrebare: De ce liniile de autobuze 2 si 167 nu vin pana la Complexul Oxford (pod Tunari) apoi sa-si continue traseul ?

768 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

20 Iulie 2017
   Buna ziua, 

In urma sesizarii dvs. va comunicam urmatoarele: 

Zona pentru care s-a avizat amplasarea separatorilor de sensuri este cuprinsa intre intersectia Str. Matei Basarab cu Bl. Pipera, rampa Pod Tunari, zona pe care s-a constatat o viteza de rulare a autovehiculelor superioara limitei de viteza de 50 km/h, din cauza faptului ca pe partea stanga este Padurea Baneasa. Separatoarele de sensuri au scopul de a reduce numarul accidentelor rutiere din zona respectiva.

Referitor la problema transporturilor, avem rugamintea sa va adresati Serviciului de Transport, accesand acest link: http://primaria-voluntari.ro/serviciuldetransport

Cu stima, 
Primaria Voluntari
Biroul de Relatii cu Publicul


 


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

25 Iulie 2017, Alina O
Buna ziua, Referitor la acest subiect, as dori sa va intreb: - cand se termina de amenajat trotuarul ce leaga portiunea cuprinsa intre compexul Liziera, acolo exista un market si strada anterioara Marin Preda - ca utilizator de acest traseu va spun ca imi pun viata in pericol pentru a-mi putea cumpara o paine. - montarea de separatoare de sens A MARIT RISCUL ACCIDENTELOR, pentru ca prima banda este plina de denivelari, benzile sunt subdimensionate(10 cm conteaza). In calitate de sofer ce utilizeaza zi de zi acest tronson, va spun ca a devenit un perimetru periculos. - cand se va face un sens giratoriu pentru masinile ce vin dinspre sos. de centrura ca sa ajunga la complexul Ibiza, de ex. ? MultumescAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Ilfov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design