Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: DINU SORIN MIRCEA
La data: 17 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 108951
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,As de proprietari nr 60,bl 22,calea craiovei,cu respect,va rugam ca prin parghiile ce vi le ofera functia de primar al orasului Pitestisa ne ajutati sa recuperam banii de la administratorul Barleanu Nicolae,numit in aceasta functie de biroul(camera) 32 din primaria Pitesti,respectiv d-na Raceanu,inspector.
Barleanu Nicolae,in luna ianuarie si februarie 2017,a indeplinit functia de administrator al asociatiei nr 60,calculand si incasand sumele stabilite de el ca cheltuieli de intretinere.
Conform sumelor incasate pe chitantier,a incasat suma de 67621,99 leisi nici pana in ziua de astazi nu a predat la asociatie chitantele primite de la furnizori de utilitati,dar a lasat asociatia cu foarte mari datorii la utilitati+penalitati de neplata la scadenta.
cu speranta unei rezolvari ,va multumim anticipat.
As de proprietari nr 60,bl 22,craiovei,pitesti.

910 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Iulie 2017

Urmare sesizarii dumneavoastra prin care ne aduceti la cunostinta faptul ca fostul administrator al asociatiei de proprietari a incasat de la proprietari suma de 67621,99 lei reprezentand contravaloarea utilitatilor si nu a achitat facturile emise de furnizorii de utilitati, va comunicam urmatoarele:

-       din informatiile prezentate de catre furnizorii de utilitati, catre S.C.Salubritate 2000 S.A  sunt neachitate facturile aferente lunilor mai si iunie 2017 in valoare totala de 3500 lei;       S.C. Apa Canal 2000 S.A a emis in data de 12.06.2017 factura in valoare de 3299 lei scadenta in data de 27.07.2017, iar la S.C. Termo Calor Confort S.A asociatia de proprietari nu inregistreaza facturi restante;

-    Primaria Municipiului Pitesti nu angajeaza, nu numeste in functie si nu demite administratori in cadrul asociatiilor de proprietari, acestea fiind atributii ale adunarii generale si ale comitetului executiv;

-    conform legislatiei in vigoare, in cadrul asociatiei de proprietari exista organe cu atributii in domeniul financiar contabil. Conform art.20 din H.G nr. 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, cenzorul sau comisia de cenzori a asociatiei de proprietari are, în principal, urmatoarele atributii:

    a) verifica legalitatea actelor si documentelor, a hotararilor,  deciziilor, regulilor si a regulamentelor;

        b) verifica executia bugetului de venituri si cheltuieli;

        c) verifica gestiunea financiar-contabila;    

        d) cel putin o data pe an, întocmeste si prezinta adunarii generale rapoarte asupra activitatii sale si asupra gestiunii asociatiei de proprietari, propunând masuri;

-          listele de plata ale Asociatiei de proprietari nr.60  sunt semnate de dvs. sub titulatura“presedinte”si de o alta persoana sub titulatura de “contabil gestionar”; pentru bunul mers al asociatiei de proprietari, persoanele semnatare ale listelor de plata, trebuie sa colaboreze cu comitetul executiv si comisia de cenzori;

  -   in cazul demiterii administratorului, conducerea asociatiei de proprietari comunica in scris acestuia  obligativitatea de a preda documentele asociatiei de proprietari catre comitetul executiv ; in cazul nerespectarii termenului de predare comunicat, institutia noastra poate pune in aplicare masurile dispuse prin  H.C.L nr.71 din 27.03.2013 pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor privind asociatiile de proprietari.


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design