Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Stanciu Florenta
La data: 18 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 108976
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Dl Primar
Va adresez a n- oara solicitare de raspuns, n ....petiti depuse la primaria capitalei si la primaria pe care o conduceti.
Va reamintesc problema majora legata de terenul pe care il detine prin mostenire de la tatal meu de pe str Secerei nr.65 (260 mp) pentru care tergiversati sa puneti in aplicare legea 135/2014 care prevede la art. II,
dupa alineatul (8) al articolului 18 din Legea nr. 24/2007 privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 764 din 10 noiembrie 2009, cu modificarile si completarile ulterioare, se introduce un nou alineat, alineatul (9), cu urmatorul cuprins:
"(9) Terenurile inscrise in cartea funciara ca fiind in categoria curti / constructii, terenuri ce se afla in proprietatea privata a persoanelor fizice sau juridice, nu pot fi inventariate sau declarate ca spatii verzi, in sensul legii, decat dupa indeplinirea procedurii de expropriere conform legislatiei in domeniu."
De ce nu aplicati legea stiind ca nu pot sa vand acest teren cu indicatori tehnici conform certificatului de urbanism eliberat al 13 -lea completari eronate care au eludat legea. Am incercat sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila prin petitii la Parlament ,European Ombundesm, Camera Deputatiilor,Avocatul Poporului care acest for legislativ a trimis Primarie sector 4 sa de-a un raspuns la rezolvarea acestei probleme, dar se pare ca vom ajunge in instanta, asa cum am discutat si cu avocata mea, pentru ca este inadmisibil ca timp de 13 ani sa imi incaltat un drept de proprietate , drept de uzufruct si mai mult decat atat mi-ai luat si o bucata de teren plus gunoiul pe care mi l-ati lasat dupa gardul pus ilegal (ati obstructionat cu buna stiinta dreptul de a intra pe proprietatea mea), gunoi rezultat dupa asfaltarea strazii. Am vazut ca de curand ati emis o hotarare de expropriere tot pe str Secerei pentru un teren in vederea reintregirii spatiului verde .De ce pe ntru unii aplicatii legea si pentru altii nu. Voi atasa la dosarul pentru instanta si aceasta hotarare.
Acesta va fi primul proces apoi va urma un alt proces penal pentru despagubiri intru-cat ati incaltat un drept constitutional , dreptul la uzufruct si ati eliberat certificate de urbanism cu date eronate in necunostinta de cauza cu nelocalizarea corecta a terenului specificand ca este in zona verde dar terenul este liber de constructie si nu este spatiu verde si a fost incadrat si gresit in Registrul spatii verzi.

Cu stima,
Florenta Stanciu


Documente / Imagini:
gunoi resturi menajere,
632 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Iulie 2017
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 108976/38508/19.07.2017
Documente atasate raspunsului
img-718220557.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare

19 Iulie 2017, Stanciu Florenta
Dl Primar , Cred ca glumiti, mi-ati dat un raspuns care nu va face cinste . Cate petiti doriti sa va mai trimit (verificati la registratura) cu adresa cu nr ., strada. Chiar si pe acest site am mentionat adresa corecta pentru a putea transmite aceasta reclamatie Nici nu am ce sa comentez voi depune acest raspuns la dosar pentru instanta. Va bateti joc . Vi se pare ca discutati cu prostii sau smecheria primeaza, daca voi trimite dosarul cu toate petitiile si certificatele de urbanism catre dl Dragnea ca sa cunoasca si dansul cum va indepliniti datoriile fata de cetatean, ca primar. Si chiar am sa fac acest lucru.Pozele pe care le-am atasat demonstreaza totul de la incalcarea dreptuluid e proprietate, abuz si penal. Va doresc succes in instanta.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design