Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Marcel Radulescu
La data: 26 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 109160
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar,

Subsemnatul Marcel RADULESCU , domiciliat in str. Marasesti nr. 3, bl 4, sc A, ap. 20 va aduc spre stiinta urmatoarele aspecte,pe care le-am sesizat presedintelui asociatiei de proprietari "Bloc 4 Marasesti" cat si administratorului.
1. La etajul 3, sub locuinta mea , locuieste o crescatoare de pisici. Seara cand ajung acasa , nu pot pot deschide geamurile fara a fi invadat de un miros de urina de la pisici, greu de suportat. Acelasi miros este si pe scara ! L-am rugat pe administrator sa se implice, dar nu a avut niciun rezultat, indicandu-mi sa ma adresez la "SANEPID" M-am adresat conducerii asociatiei intrucat in urma discutiilor cu proprietarul apartamentului nu s-a rezolvat nimic. Cu lipsa de respect fata de bunul simt, mi-a spus ca el nu vrea sa se certe cu proprietarul apartamentului !!
2. Spatiile comune ale asociatiei (interioare si exterioare ) au fost ocupate in mod abuziv de diversi proprietari , fara a avea avizul asociatiei sau al primariei. Nu stiu cum s-ar putea actiona in caz de incediu saui in caz de cutremur in conditiile in care s-au ocupat spatiile comune de pe scari. Nu stiu cum au reusit cei de la parter de si-au facut balcoane si intrari direct din spatiul verde cu acordul Primariei !!
Cu toate ca le-am citit Art. 11 (2) si Art. 39 din legea 230/2007 mi s-a indicat sa sesizez Primaria Pitesti. Cu speranta ca exista cineva in Pitesti care vegheaza la respectarea legii, fac aceasta sesizare la care astept si rezolvare si rspuns !


926 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

18 August 2017
Aspectele reclamate de dumneavoastra au fost verificate in cadrul actiunilor de control desfasurate in perioada 09-16.08.2017 de catre reprezentanti ai Politiei Locale a Municipiului Pitesti, impreuna cu inspectorul de zona si s-au constatat urmatoarele:
- balcoanele situate la parterul blocului 4, str. Marasesti au fost realizate in baza autorizatiilor de constructie eliberate de Primaria Municipiului Pitesti in conformitate cu Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
In ceea ce priveste disconfortul creat prin mirosul emanat in urma cresterii pisicilor in apartamentul situat la etajul 3, in perioada controlului nu s-a confirmat.
Referitor la ocuparea spatiului de folosinta comuna, pe scara A, va informam ca cele doua familii care au cate un dulap in intrandul situat la usa apartamentelor dumnealor au fost somate sa elibereze spatiul de folosinta comuna al scarii.
Pentru viitor, pentru orice informatie sau nelamurire privind activitatea asociatiei de proprietari, va indrumam sa va adresati in scris comitetului executiv care, in conformitate cu HOTARARE Nr. 1588 din 19 decembrie 2007 art. 17 alin (1) lit. s "analizeaza problemele ridicate de membrii asociatiei de proprietari si ia masuri pentru rezolvarea acestora".
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

21 August 2017, Marcel Radulescu
Multumesc frumos pentru amabilitatea functionarilor primariei. Sunteti organizati exact ca niste mafioti care protejeaza hotia. Concret : 1. acele balcoane pe care le-ati verificat au intrare direct din spatiul verde , conform legilor enumerate !! 2. Mirosul generat de urina pisicilor exista in contiunuare , de la intrare in scara pana la etajul 3. Pentru o documentare exacta era suficient sa luati legatura cu femeia de serviciu (cea veche si cea noua!!) sau cu vecina de la ap. 19. Domnule primar , va rog pe dumneavoastra sa va deplasati ,ca sa constatati veridicitatea faptelor sesizate si sa luati masuri in consecinta . P.S.De ce s-au cheltuit bani europeni pentru gazonul din spatele blocului ?Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design