Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Marius
La data: 26 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 109164
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Va rog sa nu tratati cu indiferenta centenarul Marii Uniri. Sper sa va dati seama de importanta colosala a evenimentilui si sa evitati serbarile cu iz campenesc macar cu aceasta ocazie. Se implinesc 100 de ani de la cel mai important eveniment din istoria acestui popor si ar fi normal ca aceasta aniversare sa fie marcata pentru deceniile viitoare prin amplasarea in zona centrala a orasului a unui monument. Se poate recurge si la donatii in scopul strangerii de fonduri pentru un monument (de tip columna sau grup statuar) demn de importanta momentului istoric pe care il aniversam in 2018. Monumentele au un rol identitar important si confera un aspect cultural orasului, iar noi nu avem decat doua statui mentionabile in intregul oras. Jenant pentru un oras cu mii de ani de istorie. Va rog sa nu tratati cu indiferenta si dispret aceasta oportunitate de a onora Centenarul Unirii.

580 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

28 Iulie 2017
Evenimentele dedicate Zilei Na?ionale a Romaniei din 2018, Centenarul Primului Razboi Mondial si al Marii Uniri, vor fi desfasurate sub egida Departamentului Centenar - Guvernul Romaniei.
Serviciul Comunicare si Management Integrat
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

27 Iulie 2017, xx
Monumentele nu sint prioritate pentru administratia locala,ba chiar acum citiva ani sa demolat acel grup statuar din fata policlinicii pentru a face loc vinzatorilor de flori si de obiecte bisericestil

28 Iulie 2017, Tudor
Era o oroare "monumentul" ala,facut la norma,in "Cintarea Romaniei".Dar subscriu pentru un monument al Unirii In Piatra Neamt.Chiar as impune obligatoriu un leu in plus la impozitul local pe anul viitor.,pentru realizarea unui monument de bun gust care sa comemoreze unirea cu Ardealul. Odata la o suta de ani se poate. Mai ales ca orasul nostru a "supt" zeci de ani cantitati uriase de gaz metan din Medias (prin platforma chimica) dupa si datorita Unirii.

31 Iulie 2017, Ioan
Si va lasati pe mana guvernului? Voua va e interzis sa faceti un monument? Va asteptati sa va faca ei monumentul? Ei nu sunt capabili sa faca ceva decant in Bucuresti si va asteptati sa va organizeze pe voi? E jale. Cu oficialitati ca ale noastre in 10 ani ajungem sat.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design