Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Predeal, judetul Brasov

Postata de: DR.LEOVEANU T.IONUT HORIA
La data: 26 Iulie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 109167
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna dimineata! Sunt Dr. L .T. Ionut Horia din Brasov.
Vreau sa depun sau sa trimit aceasta sesizare pentru neregulile pe care le-am intalnit la Localul Cotul Donului din localitatea Predeal Judetul Brasov.
Duminica 09 iunie 2017 undeva in jurului orelor 14-14.45 ma reintorceam spre casa cu viitoarea mea sotie Adela Mariana S. si cu bunul prieten Prof. P. Daniel. Am oprit sa luam pranzul cu speranta ca dupa o zi minunata petrecuta in natura si aer liber vom putea lua pranzul in conditii civilizate.
Dupa 30 minute de asteptare desi nu era aglomerat a venit un domn dar neechipat ca ospatar si ne-a adus lista de meniuri. Am ramas socat ca nu avea nici ecuson si nici tinuta regulamentara pentru chelner.
Am solicitat meniul zilei. A spus ca sambata si duminica nu fac asa ceva. La replica noastra de ce spuneti meniul zilei daca nu este zilnic am primit ca raspuns... ASTAZI S-A TERMINAT. Concluzia o trageti dumneavoastra.
Am decis sa comandam trei portii de ciorba de burta si trei portii de mici a cate patru mici fiecare.
Ciorba era rece, sleita si doar cu cateva raslete fire de carne. Initial am intrebat daca ciorba are toate componentele:usturoi, smantana, ardei iute, otet. Ospatarul care nu avea ecuson a spus ca este ok si daca vrem ne aduce in plus ceea ce dorim. Vreau sa va spun ca nu era nici usturoi, nici smantana. Am solicitat usturoiul care a venit dupa ce aproape servisem ciorba.
Prietenul meu Prf. P. Daniel are diabet si nu puteam sta in asteptare deoarece mesele in asemenea boli metabolice cam trebuie sa fie destul de regulate ca fus orar.
Am servit ciorba si am avut nevoie sa ne stergem la gura. Pe masa nu erau servetele iar la sosirea noastra la restaurant mesele erau in conditii execrabile din punct de vedere al curateniei. Am primit ca replica ca respectiva masa era in categoria meselor rezervate si nu aveam dreptul sa ne asezam acolo.
Dupa alte 10 minute au sosit si micii uscati, reci si cu o lingurita de mustar. Ni s-a explicat ca acesta este gramajul care trebuie pus in farfurie. Daca luam 1 mic, sau 7 mici etc inseamna ca aveam acelasi gramaj.
Am solicitat ospatarului sa se prezinte pentru ca nu avea ecuson. A spus ca este prima zi de lucru si aceasta este regula casei... in prima zi nu au ecusoane. Va intreb de unde aceasta regula stupida. Am solicitat colegului IONUT care avea ecuson. numele colegului de tura si mi-a spus ca nu au avut timp sa se cunoasca deoarece colegul este in prima zi. Acelasi lucru am facut si cu barmanul care a refuzat sa imi comunice numele ospatarului care ne servise, barman care nici el nu avea ecuson.
Am cerut sa vorbesc cu seful de local. Dupa multe insistente am vorbit telefonic cu un domn care s-a recomandat ca R. sau R. si se facea nestiutor de modul de pregatire al preparatelor, de lipsa de curatenie, de atitudinea subalternilor.
In final cu mare greutate am aflat ca ospatarul se numeste H. Adrian daca acest nume este corect furnizat, si scris de mine. In controlul dumneavoastra puteti cu siguranta identifica persoana care ne-a servit.
Alatur sesizarii cateva imagini ce ar putea fi sugestive cum arata mesele unde vesela utilizata se acumuleaza pe mese de la un client la altul.
Ca si completare seara am ajuns in serviciul de urgente pentru o toxiinfectie alimentara.
Cu deosebita stima,
DR. L. T. IONUT HORIA



Buna dimineata! Sunt Dr. L .T. Ionut Horia din Brasov.
Vreau sa depun sau sa trimit aceasta sesizare pentru neregulile pe care le-am intalnit la Localul Cotul Donului din localitatea Predeal Judetul Brasov.
Duminica 09 iunie 2017 undeva in jurului orelor 14-14.45 ma reintorceam spre casa cu viitoarea mea sotie Adela Mariana S. si cu bunul prieten Prof. P. Daniel. Am oprit sa luam pranzul cu speranta ca dupa o zi minunata petrecuta in natura si aer liber vom putea lua pranzul in conditii civilizate.
Dupa 30 minute de asteptare desi nu era aglomerat a venit un domn dar neechipat ca ospatar si ne-a adus lista de meniuri. Am ramas socat ca nu avea nici ecuson si nici tinuta regulamentara pentru chelner.
Am solicitat meniul zilei. A spus ca sambata si duminica nu fac asa ceva. La replica noastra de ce spuneti meniul zilei daca nu este zilnic am primit ca raspuns... ASTAZI S-A TERMINAT. Concluzia o trageti dumneavoastra.
Am decis sa comandam trei portii de ciorba de burta si trei portii de mici a cate patru mici fiecare.
Ciorba era rece, sleita si doar cu cateva raslete fire de carne. Initial am intrebat daca ciorba are toate componentele:usturoi, smantana, ardei iute, otet. Ospatarul care nu avea ecuson a spus ca este ok si daca vrem ne aduce in plus ceea ce dorim. Vreau sa va spun ca nu era nici usturoi, nici smantana. Am solicitat usturoiul care a venit dupa ce aproape servisem ciorba.
Prietenul meu Prf. P. Daniel are diabet si nu puteam sta in asteptare deoarece mesele in asemenea boli metabolice cam trebuie sa fie destul de regulate ca fus orar.
Am servit ciorba si am avut nevoie sa ne stergem la gura. Pe masa nu erau servetele iar la sosirea noastra la restaurant mesele erau in conditii execrabile din punct de vedere al curateniei. Am primit ca replica ca respectiva masa era in categoria meselor rezervate si nu aveam dreptul sa ne asezam acolo.
Dupa alte 10 minute au sosit si micii uscati, reci si cu o lingurita de mustar. Ni s-a explicat ca acesta este gramajul care trebuie pus in farfurie. Daca luam 1 mic, sau 7 mici etc inseamna ca aveam acelasi gramaj.
Am solicitat ospatarului sa se prezinte pentru ca nu avea ecuson. A spus ca este prima zi de lucru si aceasta este regula casei... in prima zi nu au ecusoane. Va intreb de unde aceasta regula stupida. Am solicitat colegului IONUT care avea ecuson. numele colegului de tura si mi-a spus ca nu au avut timp sa se cunoasca deoarece colegul este in prima zi. Acelasi lucru am facut si cu barmanul care a refuzat sa imi comunice numele ospatarului care ne servise, barman care nici el nu avea ecuson.
Am cerut sa vorbesc cu seful de local. Dupa multe insistente am vorbit telefonic cu un domn care s-a recomandat ca R. sau R. si se facea nestiutor de modul de pregatire al preparatelor, de lipsa de curatenie, de atitudinea subalternilor.
In final cu mare greutate am aflat ca ospatarul se numeste H. Adrian daca acest nume este corect furnizat, si scris de mine. In controlul dumneavoastra puteti cu siguranta identifica persoana care ne-a servit.
Alatur sesizarii cateva imagini ce ar putea fi sugestive cum arata mesele unde vesela utilizata se acumuleaza pe mese de la un client la altul.
Ca si completare seara am ajuns in serviciul de urgente pentru o toxiinfectie alimentara.
Cu deosebita stima,
DR. L. T. IONUT HORIA













770 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!



Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!



Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design