Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Gherla, judetul Cluj

Postata de: Andrei Volt
La data: 03 August 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 109380
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua. Va rog sa raspundeti punctual la toate intrebarile mele din sesizarea din 02.08.2017 referitor la atributiile domnului Barbos in primaria, cum si de ce primaria justifica o astfel de colaborare?

1124 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

07 August 2017
Atributiile administratorului public au fost aprobate prin HCL 93/2016 si sunt cuprinse in contractul de management intre administratorul public si Primaria Municipiului Gherla.
Oportunitatea infiintarii postului de administrator public a fost apreciata ca fiind intemeiata de catre Consiliul Local al Municipiului Gherla care a aprobat organigrama primariei in care se regaseste si acest post.
Pentru lamurirea aspectelor concrete legate de atributiile administratorului public va invitam la sediul Primariei Municipiului Gherla.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

04 August 2017, cetatean ''tuios''
D-nule primar! nu mai folositi acel limbaj de ''lemn'' psd-isto comunist in raspunsuri! Raspundeti si la urmatoarele intrebari: 1. Cu cat a crescut anvelopa salariala dupa aceste majorari salariale si lamuriti-ne daca a crescut eficienta acestor personaje carora le-ati dat salarii de multinationala? 2.De ce avem manager city in conditiile in care orasul nu intruneste conditiile pentru a fi municipiu? 3.Cat(procentual) din bugetul local reprezinta fondul de salarii? 4. Aveti de gand sa majorati impozitele si taxele pentru a putea fi suportate? 5. Ce investitii ati preconizat in 2017 -nu sunteti in stare sa montati 2 semafoare:la spital si la Petru Maior-sau ce investitii ati taiat pt. a aloca bani pentru aceste salarii fara nici un suport real? 6. Pentru cei care v-au votat- aceste salrii pe care vi le-ati dat sunt un urias furt din buzunarele lor si a celor care nu v-au votat. Se lucreaza cam 2 ore pe zi in Primarie la modul serios. Rusine! Dar n-aveti obraz!

07 August 2017, Smash
D-nu cetatean "tuios", nu folositi cuvinte atat de savante gen..."anvelopa salariala" sau "city manager", unde city probabil se refera la catunul Gherla. Va atrag atentia ca s-ar putea sa fiti luat la intrebari din cauza asta de catre cetatenii majoritari cu care s-a umplut localitatea, toti masteranzi si doctor-docenti. Daca inainte se "laudau" cu un amarat de 2000 lei salariu + 4000 lei "completat" acum nu mai e cazul. Au intrat in legalitate, i-au pus pe hartie direct. Acu'sigur...n-avem nici o garantie ca se vor lasa de ..."hobby-ul" de dinainte. Puteti sa puneti n intrebari ca rezolvare n-a fi. Daca vreti ca noi astia trei-patru prosti care am mai ramas sa facem ceva mai mult si sa ne organizam in vreun fel...va stau la dispozitie.

08 August 2017, cetatean ''tuios''
D-nule Smash! Dati-mi o modalitate de contact. Poate vor intelege o parte din cetatenii gherleni cu drept de vot ca asa zisele partide sunt niste gasti de mafioti transpartinice. Cetatenii de buna credinta ar putea incerca sa se organizeze intr-un fel si sa creeze o alternativa acestor ''masteranzi si doctor-docenti'' in alfabetul de clasa 1.

08 August 2017, Smash
Pentru d-nul cetatean "tuios" smashy29 a rond yahoo punct comAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design