Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Stanescu Paul
La data: 04 August 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 109415
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!
As dori sa aflu considerentele pentru care s-a apreciat ca se impune crearea unui sens unic pe strada Banat din municipiul Pitești, de la intersectia cu b-dul Eroilor si pana in zona scarilor de la stadion si, totodata, sa imi comunicati exemplare ale cererilor care au fost formulate in acest sens.
De asemenea, vreau sa imi precizati de ce a fost restrictionat si accesul riveranilor, deoarece subsemnatul, in loc sa rulez cu autoturismul 30 de metri pana la scara blocului, sunt nevoit sa ocoloesc circa 700 de metri. Situatia este similara in legatura cu deplasarea catre b-dul Eroilor, unde imi desfasor activitatea profesionala, fiind nevoit sa ocolesc peste 1 km.
O alta nemultumire pe care o exprim se refera la supraaglomerarea strazii Banat cu masini ale diferitelor scoli de soferi, ceea ce ingreuneaza semnificativ deplasarea, incurca circulatia, astfel incat participantii la trafic au intarzieri considerabile spre destinatiile dorite. Efectiv, este un calvar zilnic, ce trebuie limitat. Propunerile mele sunt in sensul de a interzice, pe strada Banat, accesul masinilor pe care se efectueaza scoala de soferi ori sa fie limtat accesul doar pentru orele prânzului, când, probabil, traficul nu este atat de intens.
In caz contrar, masura luata inexplicabil, in opinia mea, de interzicere a deplasarii autoturismelor intre zona scarilor de la stadion si b-dul Eroilor, este lipsita de eficienta, traficul pe strda Banat fiind, in prezent, mult mai aglomerat decat inainte.
Din cate am inteles de la alte persoane, problema expusa de mine este des intalnita in tot municipiul Pitesti
Va multumesc si astept raspunsul dvs.!

895 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

24 August 2017
Sensul unic pe strada Banat s-a instituit la propunerea Asociatiei de proprietari de la blocul B13. Propunerea a fost analizata la fata locului si aprobata in Comisia de organizare a circulatiei din data de 23.06.2017, aceasta fiind agreata si de locuitorii blocurilor din zona.
La instituirea sensului unic, s-a avut in vedere si faptul ca pe tronsonul respectiv de strada se parcheaza pe trotuar, pietonii fiind obligati sa circule pe carosabil. Odata cu marcarea locurilor de parcare pe carosabil, trotuarele vor ramane libere pentru pietoni.
In ceea ce priveste circulatia autovehiculelor de scoala, impreuna cu reprezentantii Politiei Rutiere si ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, s-a hotarat interzicerea accesului acestora pe strazile Egalitatii, Armand Calinescu, Republicii si I.C. Bratianu, pe celelalte strazi din municipiu accesul fiind liber.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

05 August 2017, marinescu
Incearca sa mergi si pe jos - pe distante de 700 -1000m este chiar indicat.Nu crezi ca s-au inmultit prea mult masinile in oras?Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design