Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ioana Maria Popescu
La data: 06 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110144
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar! Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca sesizarea mea nr. 109829/23.08.2017 a fost rezolvata partial, in sensul ca in urma controlului Politiei Locale din perioada 30-31.08.2017, un singur proprietar (Modroiu George din str. Garlei, bl. A36bis) a fost sanctionat si obligat sa demonteze imprejmuirea facuta pe domeniul public. Credeam ca legea e aceeasi pentru toti si ca nu se aplica preferential. Proprietara Ţolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) are in continuare imprejmuire facuta cu gard metalic si poarta metalica. Proprietara Ţolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) si-a imprejmuit cu gard metalic si poarta metalica terenul din fata apartamentului sau pe o suprafata foarte mare (aproximativ 30-31 mp), blocand accesul pe domeniul public care apartine tuturor. Solicit sa puneti in aplicare prevederile HCL 197/2017 art. 10 litera j care interzice imprejmuirile in jurul blocurilor, sa o sanctionati contraventional pe proprietara Ţolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) si sa o obligati sa-si demonteze imprejmuirea facuta cu gard metalic si poarta metalica.

726 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

28 Septembrie 2017
        Situatia prezentata a fost verificata in cadrul actiunii de control desfasurata in data de 14.09.2017.
        Referitor la aspectele sesizate, va facem cunoscut faptul de proprietara Tolea Natalia a fost sanctionata in conformitate cu prevederile HCL nr. 197/ 2017, art. 10.  
       Totodata, s-a dispus atat masura de a permite accesul in jurul blocului, cat si obligatia de a respecta prevederile legale referitoare la efectuarea  si intetinerea curateniei spatiilor verzi din jurul imobilelor, sa ingrijeasca pomii, florile, peluzele si alte plantatii si sa le reamenajeze pe cele degradate.
       Va reamintim faptul ca, in momentul in care sesizati nereguli care intra in competenta de solutionare a Politiei Locale, puteti apela Dispeceratul Politiei Locale Pitesti, 0348/911.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design