Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
10.  Bistrita
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: DRAGOMIRESCU FLORIAN
La data: 18 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110397
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar

Fac un apel disperat catre dumneavoastra,cu rugamintea de a veni in sprijinul solutionarii situatiei cu care ma confrunt in ceea ce priveste efectuarea lucrarii de hidroizolatie a acoperisului/terasei imobilului in care locuiesc si a consolidarii pluvialei.
Locuiesc in cartier Tudor Vladimirescu, Bl.U7,et.7, ap.32 si va aduc la cunostinta ca am facut cereri/sesizari catre Asociatia de Proprietari,dar fara nici un rezultat. Am incercat sa ma inteleg cu vecinii de deasupra apartamentului (et.8), dar nu am ajuns la nici un rezultat, desi ei sunt cei care trebuie sa se ocupe de intretinerea terasei, pt ca o folosesc si numai prin apartamentul lor exista acces la ea.
Rog sa dispuneti verificarea de catre o Comisie din partea Primariei pentru a constata si a face demersurile necesare solutionarii problemei. .Acum mai nou,am facut o alta cerere catre Asociatie,cu situatia suportata de 3 ani de zile, intrucat a inceput sa cada bucati din tencuiala,atat in casa, cat si in afara blocului, iar din cauza mirosului si umezelii, am contactat o alergie.
Va rog cu deosebit respect veniti in sprijinul initierii si solutionarii acestei situatii, (imi este teama ca va cadea tavanul si problema sanatatii,se va agrava).
Atasez si cateva imagini si una din sesizarile depuse la Asociatie
Va multumesc,anticipat!

Domnule Presedinte

Subsemnatii DRAGOMIRESCU FLORIAN si SIMONICA, locatari ai Bl.U7, Sc. A, etj.7, Ap.32, va aducem la cunostinta urmatoarele probleme cu care ne confruntam si pe care le-am facut cunoscute de nenumarate ori vecinului de la ap.36, precum si d-lui Administrator.
De mai bine de un an, tavanul de la baie este inundat, peretii laterali care dau spre chiuveta si cada sunt imbibati si cojiti de apa care curge siroaie. Le-am facut cunoscut vecinilor de deasupra noastra problema cu care ne confruntam si am tot incercat sa ne intelegem cumva si sa reparam impreuna, dar nu au fost de inteles, in sensul ca doar au facut promisiuni, problema continuand sa ia amploare. Am reparat pe cheltuiala noastra de 3 ori, dar nu o putem face la nesfarsit. Am anuntat administratorul, care a venit, a vazut despre ce este vorba, a ramas ca discuta cu vecinii, dar nu s-a intamplat nimic.
O alta problema este cea a terasei care se afla deasupra apartamentului nostru si care nu a fost intretinuta, iar apa s-a infiltat prin pereti ajungand in prezent sa ne ploua in casa. Din aceasta cauza a aparut igrasia, balconul de la sufragerie (cel de pe colt) este inundat, fie de la ploaie, fie de la zapada, pluviala de evacuare a apei de pe bloc e gata sa plesneasca in bucatarie, pete mari cu infiltratii ale apei au aparut pe tavanul sufrageriei.
Vrem sa stim terasa de deasupra apartamentului nostru face parte din suprafata locuibila a vecinului de deasupra noastra sau este in intretinerea si administrarea Asociatiei de proprietari? In cazul in care este proprietatea vecinului, rog sa mediati problema intre noi si vecinul de la ap.36, pentru daunele produse de neglijenta acestuia in folosirea si intretinerea terasei pana la rezolvarea problemei. Daca terasa nu este in intetinerea lui, atunci va rugam sa luati masurile ce se impun pentru reparatia hidroizolatiei potrivit art.33 din Legea nr.230/2007 (,,Administrarea, intretinerea, investitiile si reparatiile asupra proprietatii comune sunt in sarcina asociatiei de proprietari’’).
Rugam insistent presedintele si comitetul sa vina sa examineze toate aspectele precizate si sa se ia masurile legale ce se impun. Asteptam un raspuns cat mai repede intrucat degradarea conditiilor de locuit, ne afecteaza sanatatea si pun in pericol si celelalte apartamente. In cazul in care nu primim un raspuns si nu se intrevede nici o masura, ne vom adresa Primariei, Uniunii Asociatilor de Proprietari, Gardei de Mediu si chiar ne gandim la chemarea in instanta a celor vinovati.
In speranta ca problemele se vor rezolva, va multumim anticipat.

16.01.2017

Domnului Presedinte al Asociatiei de locatari Dimitrie Cantemir, Bl.U7, cartier Tudor Vladimirescu, PitestiDocumente / Imagini:
in interior
in exterior


21895295_1070027963099707_1547000407_o1505728158.p


190 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design