Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Teodorescu Roxana
La data: 18 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110427
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna seara. Ma numesc Teodorescu Roxana, cu domiciliul în Pitesti, str Pescarilor nr 3, bloc J9 scara A, apt 14 , născută la data de 05 noiembrie 1989. La adresa din Strada Războieni nr 19 locuieste mama mea, Nicolaescu Georgeta. Langa casa ei, tot la nr 19, ceilalalti proprietari, Constantin Elena si Doru,de cateva zile au inceput niste lucrari de construcție și astăzi,18 septembrie 2017 au turnat cimentul, în condițiile în care am inteles ca nu au autorizație. Lipit de gardul care este in fata casei mamei mele, au pus un wc, care nu consider că este igienic si normal sa fie amplasat langa gardul nostru. Acum cativa ani, au facut gardul de lemn din jurul pământului lor ilegal, fără nicio autorizatie (din nou) iar mama mea, din 231 de metrii patrati, a ramas cu 213. Va rog sa le cereti cadastrul actualizat, atata timp cat si mama mea a facut cadastrul actual. Doresc sa fac o sesizare pentru a veni cineva abilitat in control, si a lua măsurile necesare daca va fi nevoie. Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. Deasemenea, va rog sa imi răspundeți pe email. Cu respect, Teodorescu Roxana

764 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Octombrie 2017
Pentru lucrarile de construire (fundatie) executate fara autorizatie de investitorului i s-a intocmit proces  verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor in conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
Referitor la imprejmuire, proprietarul a dat o declaratie ca a fost executata in anul 2007, fara autorizatie de construire si potrivit art. 31 din Legea 50/1991 - Dreptul de a constata contraventiilor si de a aplica amenzile prevazute la art.26 se prescrie in termen de 3 ani de la data savirsirii faptei. Prin urmare fata de cele prezentate, nu se pot intreprinde masuri pe cale administrativa.
La momentul controlului nu a fost identificat WC-ul la care faceti referire.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design