Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Bicajanu Constantin Catalin
La data: 27 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110648
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate domnule Primar , in conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public vă solicit să imi raspundeți la următoarea întrebare cu privire la o chestiune de interes public :
1. Care este cuantumul penalitatilor aplicate prestatorului SC OLIVIA DUAL SRL pentru nerespectarea termenilor contractului nr.9057 din 04.04.2016 atita vreme cit in raspunsul la o sesizare anterioara ati raspuns citez :". Mentionam ca incepand cu data 12.10.2016, in conformitate cu contractul de servicii nr. 9057 din 04.04.2016, punctul 9 - Sanctiuni pentru neindeplinirea culpabila a obligatiilor, si pana la data receptiei si facturarii, SC Olivia Dual SRL din Bucuresti va suporta penalitati pentru fiecare zi de intarziere "?( cuantum =suma si fac aceasta precizare pt a evita primirea unui raspuns similar celui primit la sesizarea mea cu nr.110368/16.09.2017 si care avea ca obiect aceeasi chestiune ).
In acelasi timp va solicit ca prin natura functiei si a prerogativelor pe care le detineti sa atrageti atentia angajatilor Serviciului Comunicare si Management Integrat din cadrul Primariei Piatra-Neamt cu privire la modul cel putin neprofesionist de care au dat dovada in a raspunde solicitarii mele nr.110.368/16.09.2017 si care avea ca obiect aceeasi solicitare pe care ma vad nevoit sa va o adresez din nou cu speranta ca de aceasta data raspunsul dumneavoastra va fi la obiect si nu de tipul celui transmis de angajatii institutiei pe care aveti onoarea sa o conduceti .
Va multumesc anticipat pentru disponibilitatea de care ati dat dovada in rezolvarea demersului meu !


Data 27.09.2017


Domnului Primar al Municipiului Piatra-Neamt
Cu stima ,
Ec. Bicajanu Constantin Catalin


682 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

04 Octombrie 2017
Serviciul Comunicare si Management Integrat gestioneaza sesizarile, le transmite directiilor/ serviciilor din cadrul primariei sau societatilor subordonate Consiliului Local, care au competenta in rezolvarea reclamatiilor si posteaza pe acest site raspunsurile primite. Directiile/serviciile/societatile au obligatia sa verifice sesizarile in teren si sa le preia spre rezolvare.
Si de aceasta data solicitarea dvs. a fost transmisa, pentru a primi raspuns, in termenul legal, Biroului Gospodarie Comunala din cadrul Primariei Municipiului Piatra-Neamt,.
Serviciul Comunicare si Management Integrat

Cuantumul penalitatilor aplicate prestatorului SC OLIVIA DUAL SRL pentru nerespectarea termenilor contractului nr.9057 din 04.04.2016, pana la data de 02.10.2017, este de 6.231,34 lei.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design