Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Irina Ionescu
La data: 29 Septembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110717
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar! Prin prezenta doresc sa va instiintez ca problema reclamata in sesizarea nr. 110004/31.08.2017 persista, cu toate ca mi-ati comunicat ca la controlul din 14.09.2017 Politia Locala a dispus masura ca proprietara Tolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) sa permita accesul in jurul blocului. Proprietara Tolea Natalia a ignorat masura dispusa de Politia Locala de a permite accesul in jurul blocului si nu si-a dezafectat imprejmuirea facuta ilegal cu gard metalic si poarta metalica, ingradind in continuare accesul in jurul blocului cu aceasta imprejmuire care ocupa circa 30-32 mp din domeniul public. Cum se poate circula in jurul blocului atata timp cat gardul viu si gardul metalic au fost montate de proprietara Ţolea Natalia chiar din peretele blocului??? Legea este lege si trebuie respectata de toti cetatenii. Imprejmuirile facute in vecinatatea blocurilor sunt interzise foarte clar prin HCL 197/2017 art. 10 litera j.
Va rog sa dispuneti punerea in aplicare a HCL 197/2017 art. 10 litera j care interzice imprejmuirile in jurul blocurilor si sa o obligati pe proprietara Tolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) sa-si dezafecteze imprejmuirea facuta ilegal pe domeniul public. In cazul in care refuza in continuare sa respecte legea, va rog sa trimiteti o echipa de muncitori care sa dezafecteze aceasta imprejmuire, urmand sa recuperati costurile dezafectarii de la proprietara.

702 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori. Consideram ca prin desfiintarea plasei ar putea fi afectat gardul viu.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design