Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Timisoara, judetul Timis

Postata de: Uduli Nenad
La data: 05 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110854
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, traficul greu a transformat str. Emil Zola intr-un adevarat infern pentru riverani. Circulatia autovehiculelor de mare tonaj ne distruge casele si sanatatea. Va rugam sa ne explicati de ce Primaria nu a luat absolut nici o masura cu toate ca s-au facut extrem de multe plangeri in acest sens.

1663 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

30 Octombrie 2017
Decizia referitoare la traficul greu a fost luata de Comisia de circulatie de la nivelul municipiului Timisoara, organism format din reprezentantii institutiilor din oras si specialisti in probleme de trafic, deoarece nu exista, deocamdata, o alta varianta. Am inteles ca v-ati adresat si altor institutii din oras si in masura in care acestea pot oferi date care sa schimbe decizia Comisiei de circulatie, vom repune in discutie problema sesizata de dvs.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

06 Octombrie 2017, szatmaryi iliana
subscriu la aceasta sesizare! e un subiect pe care primaria, stiindu-se cu musca pe caciula, il evita de foarte mult timp. in colaborare cu politia locala permite accesul camioanelor pentru ca cele mai multe apartin SDM-ului iar acestei firme ii este ingaduit sa distruga orice vrea ea. asa fiind, primaria inchide ochii si fata de alti transportatori care trec cu toate cele 40 si ceva de tone printre casele noastre. zgomot infernal, noxe, pereti crapati de ani de zile.. cand e vorba de bani, pur si simplu nu ii intereseaza de nimeni si de nimic.

07 Octombrie 2017, iliana s
RECLAMATIE PE ACELASI SITE DIN 12 Noiembrie 2013 "Buna seara. Locuiesc pe strada Emile Zola, nr 39, colt cu str. Galileo Galilei, zona Fratelia. Strada este foarte circulata, in special de masinile si utilajele apartinand SDM Timisoara. Circula cu o viteza foarte mare, producand un zgomot insuportabil si trepidatii ale zidurilor casei, incat ai impresia ca e cutremur la trecerea lor. Problema este ca peretii casei incep sa se fisureze. Va rog, sa luati masuri de restictionare a vitezei in zona si sa faceti o evaluare a carosabilului (soseaua), deoarece in dreptul casei exista 2 denivelari proeminente, peste care cand se trece cu autovehiculul se produce acel zgomot si implicit trepidatii" RASPUNS PRIMAR 18 Decembrie 2013: "Am transmis Comisiei de circulatiei sesizarea dvs. pentru a se lua masurile care se impun." REZULTAT = 0 intr-o tara civilizata persoanele responsabile ar trebui sa raspunda pentru prejudiciu.

08 Octombrie 2017, Herghel Marian
Va rugam sa scoateti traficul greu de pe emil zola

09 Octombrie 2017, IOSIF
in ce oras mai exista asa ceva?? de dimineata la ora 6 si pana seara tarziu trepideaza toata casa. cine va autorizeaza sa va bateti joc in ultimul hal? daca nu aveti pe unde sa treceti, mutati sdm acolo unde ii este locul, adica in afara orasului. mai exista statie de betoane intre case si blocuri?

09 Octombrie 2017, adina
problema este ca se trezesc si copii din somn din cauza zgomotului si a vibratiilor. strada nu este pretabila pentru trafic greu. ati face o lume de bine daca ati rezolva aceasta problema. va multumesc

10 Octombrie 2017, si.
nu exista nici o scuza pentru ticalosia primariei. cum poti sa nu reactionezi cand ti se spune de ani de zile ca e un adevarat dezastru pe aceasta strada. a scris si in ziar si tot degeaba.

10 Octombrie 2017, Irinel t
Oameni buni, distrugerea, abuzul si coruptia sunt cazuri penale. Nu mai rabdati nesimtirea primariei ca n-o sa ajungeti nicaieri cu ei

11 Octombrie 2017, Mihai
domnule primar, de ce atata rea-vointa in legatura cu problem asta? Ati spus in 2013 ca veti rezolva problema. Suntem la sfarsitu lui 2017 si situatia pe emil zola este mai grava decat in 2013

12 Octombrie 2017, kurtus t
chiar asa domnule Robu, poate ca la 4 ani dupa ce ati promis, va tineti de cuvant si scoateti traficul greu de pe str. Emil Zola. efectiv suntem terorizati de zgomotul si vibratiile camioanelor.

14 Octombrie 2017, Slv. Sandu
Incompetenta si indolenta primariei. O fi si ceva coruptie? Ca altfel nu prea ai cum sa cari toata ziua cu camionu prin cartier rezidential

14 Octombrie 2017, Raica I.
se zguduie casa, este zgomot infernal si miroase toata strada a bitum transportat de camioane ca nu putem sa tinem geamurile deschise. Domnule primar Robu, va consideram un om de bine, va rugam sa opriti acest dezastru absolut inadmisibil pentru o tara europeana in 2017. va multumesc anticipat.

18 Octombrie 2017, Horatiu
Sustin aceasta sesizare, traficul greu provoaca suferinte locuitorilor de pe Emil Zola, Primaria trebuie sa gaseasca cat mai repede solutii.

24 Octombrie 2017, Ros C-tin
Inuman ce e pe emil zola si in zona adiacenta.Primarului si primariei ar trebui sa le fie rusine. Pe langa camioane si tiruri cu balast au facut si traseu de autocare. Noaptea mintii nu alta

29 Octombrie 2017, Lidia
Pe strada bujorilor sint cateva parcari de camioane si statii de beton- sdm. Toate camioanele traverseaza emil zola ca sa ajunga pe strada rebreanu. Nimeni nu face nimic pentru a opri acest dezastru chiar daca a fost sesizata peinaria si ploitia.

29 Octombrie 2017, Fabi
Sa explicam cum e si cu autorizatiile de acces pentru tonaj. SDM nu plateste, desi ar trebui. Pe traseele SDM merg si altii si evita plata autorizatiei, mai ales daca intra destul de putin in zona restrictionata cum e cazul de pe Bujorilor pana pe Rebreanu. In zona asta intra zilnic vreo 10-20 de camioane de mare tonaj, de mai multe ori pe zi. Pentru un singur camion, autorizatia este intre 250 si 500 lei pe zi, in functie de restrictie sau 10.000 lei abonament pe luna. Daca facem un calcul simplu, la 10 camioane is 100.000 lei pe luna. 1.200.000 pe an.. si va mai intrebati de ce politia locala "inchide ochii".. sau de ce nu se uita pe camerele de filmat. Domnule primar, atunci cand tolerati traficul greu pe Emil Zola, ca sa taiati cat mai multe panglici la asfaltari, tolerati in definitiv coruptia..Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design