Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,72% (133/145)
2.  Piatra Neamt
  91,49% (43/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  77,78% (7/9)
7.  Galati
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  75,00% (6/8)
9.  Bistrita
  60,00% (3/5)
10.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ioana Maria Popescu
La data: 06 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 110886
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, va aduc la cunostinta ca problema pe care v-am supus-o atentiei prin sesizarea 110144 din 11.09.2017 nu s-a rezolvat. Mi-ati raspuns ca in urma controlului efectuat in data de 14.09.2017 proprietara Ţolea Natalia (domiciliata in str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) a fost sanctionata de Politia Locala, care totodata a dispus si masura de a permite accesul in jurul blocului prin dezafectarea imprejmuirii. Din pacate, nici pana astazi 06.10.2017, proprietara Ţolea Natalia ( str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) nu si-a dezafectat imprejmuirea facuta ilegal cu gard viu si gard metalic, refuzand sa puna in aplicare masura dispusa de Politia Locala. Crezandu-se proprietara pe circa 32 mp din domeniul public din fata apartamentului sau, Ţolea Natalia ( str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) refuza in continuare sa respecte legea, desi a fost sanctionata si persista in savarsirea aceleasi contraventii prevazuta de HCL 197, art. 10, litera j. Cum sa circulam pe langa blocul A36 cand ne impiedicam de gardul viu si de gardul metalic montate ilegal de aceasta proprietara care a acaparat domeniul public??? Trebuie cumva sa sarim aceste garduri metalice doar pentru ca aceasta proprietara nu intelege ca a incalcat legea???Ca sa-si marcheze mai bine proprietatea asupra terenului pe care si l-a imprejmuit cu garduri metalice, Ţolea Natalia si-a permis ca in interiorul acestei imprejmuiri ilegale sa monteze si dale de beton peste iarba, ba chiar sa puna pe iarba vreo 2 ghivece pentru care probabil nu mai are loc prin casa.
Domnule Primar, va rog sa interveniti si sa dispuneti dezafectarea acestei imprejmuiri cu ajutorul lucratorilor pe care ii aveti la dispozitie, urmand sa recuperati costurile ocazionate de aceasta dezafectare de la proprietara Ţolea Natalia, care se pare ca nu se sperie de amendata de Politia Locala si de masurile dispuse de aceasta institutie. HCL 197/2017 are putere de lege si trebuie respectata de catre toti cetatenii fara nicio exceptie. Ceilalti proprietari de la parterul blocului care si-au dezafectat imprejmuirile la solicitarea Politiei Locale, se simt discriminati vazand ca imprejmuirea facuta de proprietara Ţolea Natalia a ramas neatinsa. Va multumesc, in speranta ca de aceasta data veti rezolva problema definitiv.

201 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

09 Octombrie 2017, Mitica
BUna ziua si va salut, Domnule cel ce faci reclamatie ca nu a pe unde sa mergi decat pe langa blocul unde vecina dumitale si-a imprejmuit cu gard viu si metalic o suprafata de pamant de pe domeniul public. Domnule tu ai 2 probleme: 1. ai ceva de impartit personal cu aceasta vecina si te razbuni prina face reclamatie la primarie sau; 2. sau nu ai trotuar si vrei pe langa bloc sa mergi ca poate o sa cada ceva de la bloc si sa faci sesizare la primarie ca este de vina ca nu au refacut fatadelel blocurilor. Domnule dca vecina dumitale face curat si acea zona sincer acum daca a amenajat ceva frumos acolo sa fim seriosi dece vrei sa ia gardul si vina unul ca dumneata sa treaca ape acolo si sa arunce cine stie ce pe spatiul verd? IN loc sa fim bucurosi ca mai sunt vecini cu initiativa civica , noi ce facem le dam in cap. Da poate ai dreptate nu trebuia sa imprejmuiasca cu gard de fier, dar cu gard viu nu vad dece nu ar imprejmui? Lasa femeia in pace si ia si dumneata atitudine si apucate de curatenia de toamna si o sa vezi dupa cum apreciezi munca altora. Cu stimaAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design