Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Teodorescu Ion
La data: 16 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111101
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar! Apelez la ajutorul dumneavoastra in speranta ca veti rezolva definitiv problema desfiintarii imprejmuirilor facute ilegal cu garduri metalice si porti metalice in spatele blocului A36, situat in cartierul Gavana 2, pe strada Paltinului nr. 16. Aceste imprejmuiri cu garduri metalice si porti metalice, facute de proprietarii de la parter, creeaza un aspect foarte neplacut zonei si restrictioneaza accesul in jurul blocului A36. Spre exemplu, proprietara Ţolea Natalia ( bl. A36, sc. B, ap. 2) a construit in spatele blocului A36 cea mai mare imprejmuire cu garduri metalice si poarta metalica, impiedicand accesul pe spatiul public si blocand trotuarul de protectie al blocului, fara sa detina autorizatie de ocupare a domeniului public. In baza HCL 197/2017 care prevede la art. 10 litera "j" ca sunt interzise imprejmuirile in jurul blocurilor, va rog sa dispuneti desfiintarea acestor imprejmuiri metalice facute fara autorizatii.Va multumesc.

845 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

20 Octombrie 2017
Va informam ca petitia dumneavoastra a fost inaintata catre Politia Locala a Municipiului Pitesti, abilitata sa intervina in astfel de cazuri pentru normalizarea situatiei.
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori; prin desfiintarea plasei metalice ar putea fi afectat si gardul viu.
Totodata va facem cunoscute prevederile punctului 7 al articolului unic din Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea O.G. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor:
(1) In cazul in care un petitionar adreseaza aceleiasi autoritati sau institutii publice mai multe petitii, sesizand aceeasi problema, acestea se vor conexa, petentul urmand sa primeasca un singur raspuns care trebuie sa faca referire la toate petitiile primite.
(2) Daca dupa trimiterea raspunsului se primeste o noua petitie de la acelasi petitionar ori de la o autoritate sau institutie publica gresit sesizata, cu alelasi cotinut, aceasta se claseaza, la numarul initial facandu-se mentiune despre faptul ca s-a raspuns."
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design