Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Buzic Gratiela
La data: 17 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111122
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Va supun atentiei problemele cu care se confrunta locatarii blocului 7A din bd. Unirii nr.8 create de vecinatatea liceului Mihai Eminescu. In ciuda faptului ca in spatele blocului se afla o parcare cu plata pentru care platim loc de parcare catre primarie,nu putem beneficia de aceste locuri care sunt fie ocupate de masini ale unor firme fie sunt chiar blocate de unele masini parcate in asteptarea elevilor. Ieri (16 octomrie 2017) spre exemplu, in ciuda faptului ca exista un loc liber in parcare acesta era blocat si am fost pur si simplu nevoiti sa parcam pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati pentru a descarca masina de bagaje, pana ce s-a eliberat un loc in parcare (in circa 20 de minute),timp in care unii cetateni, necunoscand situatia, si-au manifestat indignarea fata de ocuparea acelui loc (si pe buna dreptate). Dar pe toata strada nu era un alt loc liber in acel moment cu exceptia locului 1 din parcarea cu plata,care insa era blocat!!!! Am sesizat un agent de Politie Locala care trecea prin zona cu masina in legatura cu acest blocaj si el mi-a spus sa fac sesizare telefonic!Nu inteleg cum putem debloca parcarea daca nici agentii Politiei Locale care ar putea constata problema la fata locului nu fac asta,ci solicita sesizare telefonica.Va rog sa luati masuri in acest sens pentru ca zona liceului este una aglomerata,mai ales la orele de intrare si iesire la scoala.
O alta nemultumire este legata de faptul ca lucratorii Primariei, in incercarea de a crea mai multe locuri de parcare au delimitat cu vopsea spatii foarte inguste. Daca va deplasati la fata locului veti vedea ca in aceasta parcare locurile 2 si 4 spre exemplu sunt inguste si de multe ori sunt dificultati in a ne incadra in spatiul respectiv,mai ales cand vecinii au masini mai late, fara a crea neplaceri acestora sau a ne crea dificultati la coborarea din masina.
O alta problema este vandalizarea fatadei blocului nostru,la doua saptamani dupa ce ati participat la deschiderea anului scolar in septembrie 2016. Desi pe fatada liceului este amplasata o camera de luat vederi si desi am facut sesizare online la Politia Locala (nr.19948 din 6 oct.2016) am primit ca raspuns ca trebuie sa-i contactam telefonic! Si suntem nevoiti in permanenta sa facem curatenie dupa unii elevi care gasesc de cuviinta sa petreaca timp in zona blocului nostru la fumat!!! Vi se pare acceptabil sa avem un loc improvizat ad-hoc pentru fumat tocmai in dreptul intrarii unui liceu? Ma mir cum de nu sunt indignati parintii elevilor care trec pe acolo. Din cate stiu Politia Locala colaboreaza cu liceele si sper ca aceasta sesizare sa va determine sa impulsionati aceasta colaborare.Noi stim ca a locui langa o scoala inseamna trafic mai intens si galagie,dar nu ar trebui sa insemne vandalizare si murdarirea spatiilor publice! Si pana in prezent eu nu am vazut semne de implicare a Politiei Locale ci complet dimpotriva.Nu inteleg chiar de ce platim taxe ca sa mentinem acest serviciu,caci am constatat ca nu ne foloseste la nimic! In consecinta va solicit sa luati masuri,caci dorim locuri de parcare care sa nu fie blocate,un trafic mai fluid ,spatii curate si nevandalizate si pentru elevii liceului,campanii de constientizare a riscurilor fumatului. Va voi atasa acestei sesizari si fotografii care sa ilustreze situatia existenta.
Cu multumiri,
Gratiela BuzicDocumente / Imagini:
Zona liceului la ora de varf (12.30-13.00)


Parcarea_cu_plata_Liceu_Mihai_Eminescu1508237029.p
Parcarea cu plata de langa liceul "Mihai Eminescu"

682 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Octombrie 2017
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 111122/56691/18.10.2017
Documente atasate raspunsului
img-X18213852.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design