Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Szabo Brigitta
La data: 19 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111175
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate primar,
In numele proprietarilor si ai viitorilor proprietari de pe strada Soporului, va aduc la cunostiinta ca pe strada Soporului nu se poate circula pietonal, neexistand trotuare si nici iluminat public corespunzator. In acelasi timp, marginile strazii sunt pline de masini si de santiere, iar pe vreme ploioasa marginile drumului sunt pline de noroi.
Pana la modernizarea drumului de pe Soporului, propun de urgenta sa se faca un acces in Parcul Sportiv Gheorgheni din spatele blocurilor de pe str Soporului. De exemplu din spatele blocului de la numarul 17 s-ar putea realiza accesul, acest bloc fiind finalizat si locuit deja. Astfel, accesul pietonal catre blocuri s-ar putea realiza prin parc si prin strada care duce catre parc (Lucia Sturza Bulandra), acesta fiind deja modernizat si beneficiaza de trotuar si iluminat public. Va multumesc anticipat.
In prezent, pe strada Soporului se poate circula doar cu masini personale, ceea ce duce la aglomerarea strazii si la cresterea poluarii.
Daca s-ar realiza accesul pietonal prin Parcul Sportiv Gehorgheni, locatarii din blocurile de pe str Soporului ar fi incurajati sa apeleze la mijloacele de transport in comun si in acelasi timp, ar fi o motivatie in plus pentru a frecventa parcul sportiv si de a face miscare sanatoasa in aer liber.
In momentul de fata, locuitorii de pe strada Soporului sunt nevoiti sa isi foloseasca masinile personale pentru a merge roata pana la parc, aglomerand parcarea parcului si contribuind la cresterea poluarii in zona.
In acelasi timp, persoanele care circula pietonal pe strada Soporului, sunt nevoite sa mearga pe partea carosabila a drumului printre tir-uri si camionete, expunand-se la riscul de a suferi un accident rutier. In acest fel, lipsa unei modalitati de acces pietonal pune in pericol siguranta si viata locuitorilor din aceasta zona.
Pentru a realiza accesul in parc din spatele blocurilor, ar fi necesar realizarea unui podet peste paraul Becas si de crearea unei intrari secundare in parc. In prezent parcul este complet imprejmuit cu un gard metalic, cu exceptia intrarii principale.
Mentionez in acelasi timp ca in cadrul demersului de bugetare participativa a fost propus un proiect pentru amenajarea unui acces in parcul sportiv de pe strada Soporului (respectiv REALIZARE ACCES IN BAZA SPORTIVA GHEORGHIENI PE LATURA SUDICA), ceea ce indica interesul major al locatarilor din zona pentru realizarea acestui acces.
Va multumesc pentru timpul acordat si va urez mult succes si energie pentru administrarea acestui oras in plina dezvoltare.

Cu stima,
Brigitta Szabo
strada Soporului nr. 17

Documente / Imagini:
Mama mea mergand acasa pe strada Soporului
759 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design