Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Panait George
La data: 19 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111179
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar! Prin prezenta doresc sa formulez urmatoarea sesizare : Ţolea Natalia, domiciliata in Pitesti, cartier Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2, blocheaza accesul la trotuarul de siguranta al blocului prin faptul ca a imprejmuit cu garduri metalice o suprafata de aproximativ 36 mp din domeniul public, inclusiv trotuarul de siguranta, crezandu-se proprietara pe terenul din fata apartamentului ei de la parter si incalcand prevederile HCL 197/2017 art. 10 litera j, care interzice imprejmuirile in jurul blocului. In plus proprietara nu detine autorizatie de ocupare a domeniului public.
Mentionez ca proprietara Ţolea Natalia a montat gardurile metalice lipite de peretele blocului, blocand trotuarul de siguranta al blocului, trotuar care se afla acum in interiorul acestei imprejmuiri metalice, fiind imposibil de accesat.
Toti ceilalti proprietari care aveau imprejmuiri in spatele blocului A36 si-au demontat gardurile metalice in urma recentelor controale ale Politiei Locale. Numai imprejmuirea cu garduri metalice facuta de Ţolea Natalia a ramas neatinsa, sfidand atat legea, cat si pe ceilalti proprietari care si-au dat jos gardurile metalice.
Ce sa cred, Domnule Primar? Legea/HCL 197/2017 art. 10 litera "j" nu se aplica pentru toata lumea? Proprietara Ţolea Natalia refuza sa se supuna legii? Exista parghii legale pentru a o determina sa respecte legea. Daca proprietara refuza sa-si dea jos gardurile metalice, se poate realiza acest lucru cu o echipa de muncitori trimisa de primarie, urmand ca intreaga cheltuiala cu dezafectarea sa fie ulterior recuperata de la proprietara Ţolea Natalia.
Va rog sa dispuneti toate masurile ce se impun pentru dezafectarea imprejmuirii cu garduri metalice construita ilegal de Ţolea Natalia ( cartier Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2), care nu detine autorizatie de ocupare a domeniului public, a incalcat prevederile HCL 197/2017 art. 10 litera "j" si a blocat accesul la trotuarul de siguranta al blocului. Va multumesc.

1049 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori. Consideram ca prin desfiintarea plasei ar putea fi afectat gardul viu.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design