Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Teodorescu Ion
La data: 20 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111199
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua! Domnule Primar, doresc sa va aduc la cunostinta ca realitatea de la fata locului contrazice in totalitate raspunsului dvs la sesizarea nr. 111101/16.10.2017. Din pacate, ati fost dezinformat. Accesul in jurul blocului A36 (str. Paltinului 16) nu este liber, trotuarul de protectie al blocului A36 fiind in continuare blocat de imprejmuirea cu garduri metalice construita de Ţolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2), imprejmuire facuta ilegal cu incalcarea Hotararii Consiliului Local nr 197/2017, art. 10, litera "j", motiv pentru care a fost si amendata de Politia Locala in 14.09.2017. Daca imprejmuirea cu garduri metalice facuta de proprietara era legal construita, de ce a fost amendata de Politia Locala? Sau daca a fost amendata poate sa incalce legea in continuare???
Parerea mea este ca Ţolea Natalia (str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2) este protejata si va spun si de ce cred acest lucru.
Alti prorietari de la parter care aveau imprejmuiri cu garduri metalice, facute pentru a-si proteja gradinile cu flori, au fost obligati de Politia Locala sa-si dea jos gardurile metalice pentru a permite accesul in jurul blocului si s-au conformat acestei masuri, desi si ei voiau sa-si protejeze gardul viu si florile.
Unul dintre acesti proprietari este domnul Modroiu George (str. Garlei, bloc A36bis, sc. B, ap. 3) care a fost sanctionat in 30.08.2017 si a fost obligat sa-si dezafecteze imprejmuirea metalica, desi si dansul are gard viu si gradina cu flori si, in plus, gardurile metalice il protejau de parcare.
Toti proprietarii care si-au dezafectat imprejmuirile la solicitarea Politiei Locale se considera discriminati cand vad ca o alta imprejmuire a ramas in picioare, desi este exact ca cea pe care o aveau si ei.
Cred ca lucrurile sunt cat se poate de clare : hotararile Consiliului Local se aplica numai pentru unii proprietari, altii, din acelasi bloc, sunt protejati.
Din pacate nedreptatile sunt la tot pasul. Imi pusesem mari sperante in ajutorul dvs., dar raspunsul dvs. m-a dezamagit complet.


822 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori. Consideram ca prin desfiintarea plasei ar putea fi afectat gardul viu.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

05 Decembrie 2017, Stoica Floaerea
Buna dimineata. Locuesc in str Paltinului BL b22, si va semnalez ca, de la urcare in cartier de la cinema Lumina, nu se simte atmosfera de sarbatoare. Spun asta ca pe strada nu s-a montat nici macar o luminita sa simtim si noi ca vin sarbatorile. Dece acest cartier este lasat asa, pt ca asta se intampla de cativa ani ? Va multumesc si va rog sa nu ne uitati si pe noi.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design