Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Timisoara, judetul Timis

Postata de: Adina D
La data: 23 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111227
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

1. Strada Nicolae N.D. Cocea ar ajuta enorm traficului daca ar fi prelungita pana pe Magnoliei.
2. Transportul in comun este jalnic.Cum e posibil ca la orele de varf tramvaie/autobuze sa cicule din 30 in 30 de minute. Concret , tramvaiul 8 dimineata pleaca din statia de la AEM arhiplin deoarece aproape zilnic intre orele 6.50 si 7.30 vine un singur tramvai.
Cu siguranta daca mijloacele de transport in comun ar circula din 5-10 in 5-10 minute ar fi mult mai multi cetateni care ar lua un autobuz/tramvai!
3. Microbuzul 23 : primaria se plange ca circula aproape gol dar traseul nu e cunoscut , circula rar.Poate ar trebui intrebati cei din Ciarda Rosie ce traseu prefera.
4. Si nu in ultimul rand : Strada Margaretelor , Antipa vor fi asfaltate candva ? Este deja al treilea an care trece cu promisiunea de asfaltare...

601 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

09 Noiembrie 2017
Intr-adevar ar fi utila prelungirea strazii, insa acolo sunt si terenuri private si, deocamdata, nu este solutionata aceasta problema Daca nu esti proprietar pe traseul drumului, legea nu iti permite sa investesti.Nici eu nu sunt multumit de transportul public si de aceea reorganizam regia in societate comerciala, ca sa poata accesa si finantari europene si sa luam masuri de eficientizare. Pentru microbuzul 23 s-a discutat cu oamenii din zona si a fost prelungit traseul. Toate strazile din oras vor fi asfaltate cat de curand posibil.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

24 Octombrie 2017, Bogdan P
Subscriu si vreau sa subliniez problema trasnportului in comun. Numai daca mijloacele de transport in comun circula din 10 in 10 minute devin de interes pentru calatorii care platesc bilete. Decat cate un microbuz pe 4 linii, mai bine 4 microbuze pe o singura linie. Cu siguranta numarul de total de calatori va fi mai mare. Sa schimbi 2 mijloace de transport inseamna peste o ora in tranzit, din care 30-40 de minute in statii. Este inacceptabil pentru un cineva care merge spre sau de la lucru si de multe ori pe jos ajungi mai repede. Ar mai fi multe de spusAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design