Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Barbu Vasile
La data: 24 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111266
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, va trimit aceasta sesizare pentru a va aduce la cunostinta urmatoarele:
In spatele blocului A36 din Gavana II, proprietara Tolea Natalia (Gavana II, bl. A36, sc. B, ap.2) a ingradit spatiul verde din fata apartamentului sau, montand garduri metalice pe toata lungimea apartamentului si pe o latime de aproximativ 4 metri, fara sa tina cont ca e proprietara doar pe apartament, nu si pe spatiul verde din spatele blocului, care e domeniu public.
Aceste garduri metalice restrictioneaza accesul pe langa blocul A36, blocheaza bordura de protectie a blocului A36, confera spatiului verde un aspect neplacut, de penitenciar si poate fi un pericol in special pentru copii, care se pot lovi in el.
Nu avem nevoie de garduri metalice pe spatiul verde din spatele blocului, garduri metalice care limiteaza si dau impresia de proprietate personala. Acel spatiu verde e domeniu public, e interzis sa fie ingradit si oricine trebuie sa aiba acces acolo, fara nicio restrictionare, din orice directie ar veni..
In plus, gardurile metalice montate de aceasta proprietara chiar din peretele blocului obstructioneaza accesul la bordura de protectie de langa bloc, care are rol de trotuar de siguranta si de aceea trebuie sa fie in permanenta liber pentru a putea fi accesat de oricine, mai ales in cazul unor situatii de urgenta.
Mentionez ca in spatiul verde din spatele blocului A36 nu mai exista alte garduri metalice, decat cele montate de Ţolea Natalia, pentru ca toti ceilalti proprietari de la parter (care aveau gradini cu flori si garduri vii) au fost obligati de Politia Locala sa-si dezafecteze gardurile metalice, tocmai pentru a se putea circula in jurul blocului.
De ce nu a luat Politia Locala masura dezafectarii gardurilor metalice si pentru Tolea Natalia??? Degeaba si-au dezafectat gardurile metalice proprietarii apartamentelor de la parter (ap.2, 3 sc. A, ap. 2 sc. C), deoarece din orice capat al blocului A36 ai veni, trecerea iti este blocata de gardurile metalice montate de Tolea Natalia, care pare sa aiba parte de un tratament preferential. Oare de ce???
Hotararea Consiliului Local nr. 197/2017 (articol 10, litera j) precizeaza foarte exact ca sunt interzise imprejmuirile in jurul blocurilor.
Va rog sa aplicati Hotararea Consiliului Local nr. 197/2017 (articol 10, litera j) si pentru Tolea Natalia (Gavana II, bloc A36, sc. B, ap.2) si sa dispuneti dezafectarea gardurilor metalice montate de aceasta pe domeniul public, pentru a debloca accesul pe langa blocul A36, pe trotuarul de siguranta al blocului, care este rsetrictionat, caci altfel masurile de dezafectare luate cu ceilalti proprietari de la parterul blocului A36 (sc. A si sc. C) au fost complet inutile si discriminatorii.

774 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori. Consideram ca prin desfiintarea plasei ar putea fi afectat gardul viu.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design