Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Irina Georgescu
La data: 26 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111309
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,

Domnule Primar, va trimit aceasta sesizare pentru ca vreau sa va aduc la cunostinta nemultumirile si indignarea unui grup de proprietari din blocurile A36 si A36bis cartier Gavana 2, care se simt nedreptatiti, deoarece Politia Locala Pitesti a aplicat pe criterii preferentiale Hotararea Consiliului Local nr. 197/2017 care interzice efectuarea de imprejmuiri in jurul blocurilor.
Astfel, la controalele recente facute in zona, in baza Hotararii Consiliului Local 197/2017 care interzice imprejmuirile in jurul blocurilor, politistii locali i-au obligat doar pe unii proprietari sa-si dea jos gardurile metalice (care le imprejmuiau gradinile cu flori si gard viu), fara sa dispuna aceleasi masuri si pentru proprietara Tolea Natalia (bloc A36, sc.B, ap.2), a carei imprejmuire cu garduri metalice a ramas in continuare neclintita, neatinsa, in mijlocul spatiului verde, precum bomboana pe coliva, blocand accesul in jurul blocului A36 si incalcand prevederile Hotararii Consiliului Local 197/2017.
Pentru Tolea Natalia nu se aplica Hotararea Consiliului Local 197/2017 care interzice imprejmuirile in jurul blocurilor? Sau aceasta proprietara e deasupra legii?
Politia Locala Pitesti aplica Hotararile Consiliului Local dupa bunul plac sau dupa proverbul "Pentru unii muma, pentru altii ciuma"?
Va rog sa dispuneti sanctionarea proprietarei Tolea Natalia in baza HCL 197/2017 care interzice imprejmuirile in jurul blocului si sa o obligati sa-si demonteze imprejmuirea cu garduri metalice, asa cum s-a intamplat cu ceilalti proprietari de la parterul blocurilor A36 si A36bis carea aveau acelasi fel de imprejmuiri ca si proprietara in cauza.
Sper sa faceti dreptate si cetatenii sa simta ca sunt tratati in mod egal.647 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

27 Octombrie 2017
In urma verificarii in teren s-a constatat ca accesul in jurul blocului este liber; gardul viu si plasa metalica care imprejmuiesc spatiul verde (cu o vechime considerabila) au un rol de protectie al gradinii cu flori. Consideram ca prin desfiintarea plasei ar putea fi afectat gardul viu.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design