Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Irina Georgescu
La data: 27 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111334
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, in calitate de cetatean platitor de impozite si taxe, doresc sa va "multumesc" pentru raspunsul eronat pe care mi l-ati dat la sesizarea nr. 111309/26.10.2017.
Am facut sesizarea nr. 111309 in 26.10.2017 la ora 18:00 si in 27.10.2017 ora 10 raspunsul dvs era deja pe site.
Domnule Primar, cand s-au facut verificari in teren si de catre cine??? In noaptea de 26 spre 27 octombrie 2017 s-au facut aceste asa-zise verificari? Caci, va repet, eu am trimis sesizarea 111309 in 26.10.2017 la ora 18:00 si in 27.10.2017 la ora 10 raspunsul dvs era deja pe site. Acest lucru demonstreaza foarte clar ca raspunsul la sesizarea mea (111309/26.10.2017) a fost dat din birou, fara nicio verificare la fata locului.
In plus, raspunsul dvs este eronat, deoarece :
1. Nu este adevarat ca "accesul in jurul blocului este liber". Domnule Primar, ati fost dezinformat. Accesul pe langa blocul A36 nu este liber, este in continuare restrictionat de imprejmuirea cu garduri metalice facuta de Tolea Natalia, domiciliata in bloc A36, sc.B, ap.2, Gavana 2.
2. Imprejmuirea nu este o plasa, ci este vorba de garduri metalice. Oricum Hotararea Consiliului Local 197 interzice imprejmuirile in jurul blocului, indiferent din ce sunt facute si prevede sanctiuni pentru acest tip de contraventie. Legea e lege si trebuie aplicata fara exceptii.
3. Vad ca sunteti foarte grijuliu ca nu cumva gardul viu sa fie afectat daca desfiintati imprejmuirea lui Tolea Natalia. De ce nu v-a interesat, Domnule Primar, si de gardul viu pe care il au ceilalti proprietari de la parterul blocurilor A36 si A36bis, care au fost obligati de Politia Locala sa-si desfiinteze imprejmuirile ? Nu va e teama ca gardul viu si florile lor ar putea fi afectate, acum ca au ramas fara imprejmuiri? Sau sunteti grijuliu doar cu unii dintre cetateni?
Nu tratati in mod egal pe toti cetatenii, Domnule Primar? E evident ca unii beneficiaza de tratament preferential si sunt favorizati.
- In raspunsul dvs incercati sa invocati tot felul de motive pentru a justifica imprejmuirea domeniului public (pe o suprafata foarte mare), desi proprietara Tolea Natalia a savarsit o contraventie. Va reamintesc ca exista o Hotarare a Consiliului Local care interzice (negru pe alb) imprejmuirile in jurul blocurilor, hotarare in baza careia Politia Locala a obligat pe ceilalti proprietari de la parterul blocurilor A36 si A36bis sa-si dezafecteze imprejmuirile, cu toate ca si ei aveau flori si gard viu si imprejmuiri cu vechime considerabila.
Va rog sa dispuneti :
- Sanctionarea proprietarei Tolea Natalia in baza HCL 197 (articol 10, litera j) care interzice imprejmuirile in jurul blocurilor.
- Dezafectarea imprejmuirii cu garduri metalice facuta de Tolea Natalia, masura care deja s-a luat cu ceilalti proprietari de la parterul blocurilor A36 si A36bis.
Cetatenii trebuie tratati in mod egal si hotararile Consiliului Local sunt litera de lege pentru toti.
Daca Primaria si Politia Locala nu respecta hotararile Consiliului Local, ce pretentii sa avem de la cetatenii obisnuiti?
Astept raspunsul dumneavoastra.

560 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Noiembrie 2017
Saptamana viitoare o echipa a ADP Pitesti va dezafecta imprejmuirea despre care vorbiti.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design