Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Vasile Barbu
La data: 31 Octombrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111408
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua! Domnule Primar, credeam ca tratati cu seriozitate sesizarile cetatenilor, dar constat ca m-am inselat, dovada fiind raspunsul dvs. la sesizarea 111266 din 24.10.2017.
Pe cine ati trimis sa faca verificari in teren? Vreun nevazator? Accesul pe langa blocul A36 nu e liber, este restrictionat de imprejmuirea cu garduri metalice facuta de Tolea Natalia, domiciliata in Gavana 2, bl. A36, sc. B, ap. 2. Prin aceasta imprejmuire facuta in spatele blocului A36, Tolea Natalia a savarsit o contraventie sanctionata de HCL 197 (art. 10 litera j).
Cum e posibil sa inchideti ochii la tupeul acestei proprietare care si-a permis sa imprejmuiasca domeniul public, facandu-si curte in fata apartamentului sau???
Prin raspunsul dvs. incercati sa gasiti justificari pentru savarsirea unei contraventii, in loc sa o sanctionati contraventional si sa o obligati sa-si dezafecteze imprejmuirea facuta ilegal, asa cum au fost obligati alti proprietari din bl. A36 (ap.2 si ap. 3 sc. A; ap. 2 sc. C) si bl. A36bis ( ap. 3 sc. B; ap. 2 sc. A). Politia Locala le-a motivat acestor proprietari ca au incalcat HCL 197 art. 10 lit. j si ca trebuie sa lase liber accesul pe langa bloc. Pentru Tolea Natalia nu se aplica HCL 197 art. 10 lit. j ???
Explicati-mi ce logica a avut Politia Locala sa-i oblige doar pe proprietarii de la sc. A si sc. C bloc A36 sa-si dezafecteze imprejmuirile, atata timp cat imprejmuirea lui Tolea de la sc. B a ramas in picioare, blocand accesul pe langa blocul A36 din orice capat al acestuia ai veni.
Sa stiti ca toti proprietarii obligati sa-si dezafecteze imprejmuirile aveau gard viu si gradini cu flori, asa ca motivatia dumneavoastra nu sta in picioare.
Va rog sa-mi spuneti de ce Tolea Natalia beneficiaza de tratament preferential din partea Primariei Pitesti si a Politiei Locale, iar ceilalti proprietari au fost discriminati.
Solicit sa o sanctionati pe Tolea Natalia pentru contraventia savarsita (HCL 197 art. 10 lit. j) si sa dispuneti dezafectarea imprejmuirii de pe domeniul public, pentru a debloca accesul pe trotuarul de siguranta al blocului A36, caci altfel masurile de dezafectare luate cu ceilalti proprietari de la parterul blocului A36 (sc. A si sc. C) au fost complet inutile si discriminatorii.
Aplicati hotararile Consiliului Local fara discriminare, Domnule Primar !
576 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Noiembrie 2017
Saptamana viitoare o echipa a ADP Pitesti va dezafecta imprejmuirea despre care vorbiti.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design