Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ionescu Daniel
La data: 01 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111440
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!

La adresa str. I.L.Caragiale,nr.6 isi desfasoara activitatea societatea Alfa Rom Trans. Activitatea acestei societati consta in comertul de accesorii auto.Zilnic in dreptul acestei societati este un haos si un blocaj stradal datorita masinilor clientilor si salariatilor.In majoritatea cazurilor, clientii isi monteaza pe masini la fata locului accesoriile cumparate lasand in urma o mizerie de nedescris.
Dealtfel subiectul nu va este necunoscut deoarece ati primit mai multe sesizari referitoare la ce se intampla in dreptul acestei societati.Ultima oara ati raspuns ca veti face ordine in zona respectiva imediat dupa asfaltarea strazii mai sus amintite printr-un marcaj corespunzator.
In ce consta marcajul? Intr-o linie continua.Cumva asta rezolva problema? Nicidecum!
Solutia este simpla dar trebuie aplicata si anume:
1.Obligarea societatii amintite la amenajarea unei parcari in curtea interioara pentru salariati si clienti.Parcarea se poate amenaja pe amplasamentul celor doua helestee care sunt un focar de tantari si broaste si care oricum sunt amenajate fara vreun aviz de la Mediu sau autorizatie de construire.
2.Amplasarea in zona a semnelor de "Stationare interzisa" si control periodic din partea Politiei. Nu este cazul sa sunam la acel nr. de telefon pe care ni-l tot recomandati pentru astfel de situatii. De ce? Pentru ca zilnic ar trebui sa sunam si nu odata ci continuu.
Pe noi simplii contribuabili ne obligati la amenajarea a 2 locuri de parcare in interiorul curtii. Pe agentii economici care isi desfasoara astfel de activitati de ce nu ii obligati la amenajarea unei parcari corespunzatoare in incinta unitatilor pentru clienti si salariati? Ce sa intelegem din faptul ca nu luati nicio masura?
S-a trasat o linie continua pe strada amintita. Va pun urmatoarea intrebare:
Daca sensul pe care circul cu autoturismul este blocat de o masina sau chiar de masini (asa cum se intampla in cazul de mai sus) ce trebuie sa fac? Sa astept soferul (soferii) sa vina la masina respectiva sau sa trec peste linia continua? O solutie ar fi sa devin pieton dar si in acest caz am ghinion. Si trotuarul este ocupat de masini.
Va rog sa imi demonstrati ca nu sunt singurul care isi doreste o stare de normalitate si ca veti lua masurile ce se impun in acest caz si veti urmari in timp respectarea lor.Inca mai sper!
Va multumesc!


658 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Noiembrie 2017
Pe fond, situatia prezentata este cea reala. Atat Politia Rutiera cat si Politia Locala a municipiului Pitesti, au elaborat propuneri pentru imbunatatirea circulatiei rutiere in zona. Foarte curand aceste propuneri vor fi analizate de Comisia de organizare a circulatiei si vor fi puse in practica, astfel ca anormalitatile existente sa fie eliminate si sanctionate.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design