Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 5

Postata de: Lupu Elena-Gabriela
La data: 02 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111468
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar,
Revin la petitia transmisa la 19 septembrie, la care nu am primit raspuns pana astazi, cu rugamintea sa ma ajutati in legatura cu toaletarea unor arbori periculosi atat pentru proprietatea mea cat si a vecinilor.
Este vorba de plopi foarte inalti aflati la limita proprietatii mele, respectiv pe terenurile de la nr 12 si 16.
Pe aceste terenuri nu exista contructii si proprietarii sunt necunoscuti.Terenurile respective sunt invadate de flora spontana si copaci, ale caror crengi deja mi-au depasit limita proprietatii.
La nr 16 un plop are o craca rupta in urma vantului puternic din ultimele zile.
In conditiile fenomenelor extreme din ultima vreme, consider ca acesti arbori reprezinta un risc major pentru viata familiei mele si a proprietatii mele, motiv pentru care va rog sa ma ajutati in rezolvarea situatiei.
In aceeasi problema m-am adresat si ADP Sect 5 si unui echipaj al Politiei locale, care insa m-au indrumat spre Primaria de sector.

Va multumesc anticipat,
Gabriela Lupu


427 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

28 Decembrie 2017, Lupu
Buna ziua, Revin la petitiile anterioare, ramase fara raspuns din partea Primariei. Domnule Primar, sunt un cetatean onest, imi platesc taxele si impozitele, manifest spirit cetatenesc si ma intreb de ce nu merit nici un fel de atentie din partea administratiei locale. Nu cred ca solicitarea mea presupune un efort atat de mare din partea Primariei, incat sa nu primesc un raspuns, mai ales ca termenul normal de raspuns a fost depasit de multa vreme. Primarul General s-a speriat de furtuna anuntata in septembrie si a luat masuri speciale. Constat ca pe Dvs. nu va sperie faptul ca niste cetateni din sector ar putea suferi daune din cauza caderii unor copaci netoaletati. Primaria trebuie sa se ocupe de rezolvarea problemelor sectorului si ale cetatenilor si, din pacate, in sectorul nostru sunt atat de multe probleme nerezolvate, incat ma intreb daca nu cumva cetatenii sunt importanti doar din 4 in 4 ani. Si fac aceasta afirmatie cu toata responsabilitatea. Pornind de la gropile de gunoi de pe strazile cartierului Uranus, culminand cu zona Pietei de Flori, continuand cu tantarii adapostiti de balariile crescute pe terenurile fara costructii, tantari pe care i-am suportat toata vara, incat nu puteam iesi din casa decat imbracati ca in sezonul rece, cu excrementele de pe trotuare, care pe timpul verii imprastie mirosuri insuportabile, cu strazile inguste, dar cu dublu sens, care nu mai fac fata traficului la orele de varf, care au trotuare deja pline de masini parcate, dar pe care se ridica in continuare imobile cu multe etaje. Domnule Primar, va invit sa faceti o plimbare, nu in masina, ci pe jos, pornind de la Piata Chirigiu, pe trotuarul opus Pietei de Flori, sa continuati pe str Uranus, pe str Gheorghieni, Acvila si strazile invecinate si sa constatati starea de insalubritate. Poate ca astfel o sa intelegeti mai bine problemele la care ma refer, daca intre timp zapada nu va albi trotuarele si nu vom mai vedea mizeria. Inca mai sper ca eforturile mele nu sunt zadarnice si ele vor conduce la luarea unor masuri. Va multumesc si astept cu nerabdare un semn din partea Dvs. Si mai sper ca 2018 sa ne aduca tuturor mai multa curatenie si implicare in problemele cetatenesti ! Gabriela LupuAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 5

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design