Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 6

Postata de: Mihai Solomon
La data: 06 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111515
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,

Locuiesc in sectorul 6, pe strada 9 Mai, Nr. 2 - in Crangasi.

In 2014 am facut o solicitare catre ADP Sector 6 pentru delimitarea si marcarea locurilor de parcare din fata blocului in care locuiesc (str. 9 Mai, nr. 2, Bl. 20 A), locuri platite de locatari, dar ocupate de catre "cine vine primul". Solicitarea noastra a fost urmata de o alta venita din poartea Asociatiei de Proprietari a blocului 20A - ambele solicitari au ramas fara raspuns pana azi. Locuriloe de parcare amenajate reprezinta o tentatie si un motiv permanent de conflict prin caracterul lor de "raritate: in sectorul 6 sau in Bucuresti, in general.

Seara trecuta, 05.11.2017, am avut un conflict legat de locul de parcare, masina mea, parcata pe loc platit si cu acte in regula era blocata de o alta - fara posibilitatea de a contacta posesorul. Dintre cele 3 echipaje de Politie sosite la fata locului (doua echipaje ale Politiei Locale si unul de la Sectia 20 Politie), nici macar un om nu ne-a putut ajuta. Raspunsurile reprezentantilor Legii si ai Primariei au fost evazive sau de-a dreptul hilare : "Daca locul de parcare nu este marcat conform standardelor, nu avem ce va face" ( eu am locul semnalizat printr-o placuta cu nr autorizatiei si nr de inmatriculare - procurata din comert, exista in coltul parcarii un indicator de "Parcare cu plata");
"Nu am ce sa va fac, ce, vreti sa vin acum cu vopseaua din portbagaj sa va trasez eu?"... "nici dumneavoastra nu puteti marca locul, ca trebuie sa fie la standarde", " Nu puteti sa claxonati, ca daca reclama vecinii la 112, eu sunt nevoit sa va dau amenda"... "As vrea sa va ajut, dar nu am cum, ca nu avem nici platforma de ridicari..." Si discutiile au continuat in acest fel - organele Primariei sau Statului nu pot face nimic celui care imi blocase masina in parcare, nu ma pot ajuta cu nimic, dar m-ar putea amenda daca decid sa actionez de unul singur, sa claxonez sau sa imi marchez singur locul de parcare.
In acest context, eu, ca simplu cetatean platitor de taxe si impozite si chirie pe loc de parcare, va intreb :

Cum considerati ca trebuie sa procedez in continuare? Pentru a evita sa supar organele Statului ar trebui sa tac, sa imi reprim pornirile si sa ma rog , poate Doamne Doamne ma ajuta sa ajung intr-un loc mai civilizat (eventual cu multa verdeata) ? Cum ne asteptam sa evoluam noi , cu totii, sa ne civilizam, atunci cand garantii civilizatiei ne explica frumos ca ei nu isi pot face treaba pentru ca nu bate vantul din directia potrivita, sau pentru ca e duminica, si nedreptatesc tocmai pe cei ce incearca sa fie corecti?

In speranta unei rezolvari rapide a acestei situatii, va multumesc anticipat.

Cu stima, MIHAI SOLOMON.

610 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

07 Noiembrie 2017

Buna ziua, stimate Mihai Solomon


Va multumim pentru informarea pe care ne-ati transmis-o. Am preluat petitia dumneavoastra cu numarul 44428/07.11.2017 si am retransmis-o catre directia abilitata.
Veti primi un raspuns oficial în termenul legal de maxim 30 de zile de la data înregistrarii petitiei.


Toate cele bune!

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 6

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design