Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Fratila Constanta
La data: 06 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111524
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Dl primar,am si eu o rugaminte la dvoastra,sa propuneti in CL,ca spatiile verzi din jurul blocurilor,sa fie obligatoriu administrate de locatari sau daca cineva din locatari vrea sa i.a in ingrijire spatiul respectiv,sa fie dat,ca sa fie intretinut iar,copacii din perimetrul acela,sa pot fi toaletati sau scosi definitiv,de locatarii/ul respectivi,fara a fi amendati sau sanctionati in vreun fel...parerea mea,asta ar fi,adica asa ar fi spatiile respective mentinute curate si intretinute corect.Multumesc frumos!!!!!

729 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

08 Noiembrie 2017
Deja saptamana viitoare vom avea pe ordinea de zi a Consiliului Local un Regulament pentru intretinerea spatiilor verzi, care prevede si sugestia dumneavoastra.
Va multumesc !

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

07 Noiembrie 2017, Cetatean
De obicei, in majoritatea cazurilor, doar locatarii s-au ocupat de spatiile verzi. Se ocupa si astazi, dar alti locatari, vecini, multi la numar sfideaza si calca in picioare un gardut, o floare, un pomisor o plantuta de dragul unui gratar. Buzaul este indesat cu gratangii , zgomotosi (cand ies la gratare , apai sa te tii folclor si muzica de prost gust). Copii lor sunt tot atat de "omenosi" si nu poti sa le zici nimic ca ti-ai dat foc. In asa situatii omul corect cedeaza si fata blocului ramane ciuntita. Am reusit in timp aici la noi in fata blocului, sa fac un gard, sa plantez pomi, flori dar in decursul anilor mi-am facut si dusmani multi. Neamuri proa?te multe aici prin Dorobanti si greu mai este ca un locatar sa faca ceace spui dumneata.

07 Noiembrie 2017, Nicolae
Nu ai inteles nimic Cetatean. Doamna Fratila Constanta vrea defapt sa distruga spatiul verde, sa taie/socata copacii, gardutul viu si sa se improprietareasca pe acel spatiu cel mai probabil ca sa isi faca locurile proprii de parcare si curtea proprie in care sa faca gratare, sa isi intinda rufele, sa bata covoarele, etc. Si vrea ca Primaria sa o ajute sa intre in legalitate cu acest macel si sa o improprietareasca din pix si gratis pe acel teren. Probabil e una din cele reclamate ca si-au atribuit spatiul public pe care l-au distrus ca sa isi faca locuri de parcare si curte... ca asa e obiceiul in Buzau, cum vezi in spatiu public verde te apuci sa il distrugi ca te "incomodeaza".



Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design