Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Vasile
La data: 07 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111542
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, sunt un cetatean care locuieste pe strada Basca. Consider ca este necesara montarea pe aceasta strada a semnului interzis, cu exceptia riveranilor. Daca va aduceti aminte , in urma cu ceva timp, nici nu exista iesire dinspre strada Basca Mare spre bulevardul Balcescu, acolo era trotuar. Fiind strazi ce se infunda, zona era accesata doar de catre riverani. S-a realizat acel trotuar pentru a facilita iesirea autoturismelor riveranilor, insa constatam ca viata noastra a devenit un calvar de cand cu shaormariile din zona. Masinile stationeaza noaptea in aceasta zona pline cu clientii mai mult sau mai putin de buna credinta, zona este plina de mizerie,ambalaje si resturi de shaorma. Va rugam luati masuri urgente, viata noastra a devenit un calvar. De asemenea, zona este tranzitata de cei care acceseaza str. Col. Buzoianu,desi accesul in aceasta strada se poate face direct din bulevardul N. Balcescu.
A mai existat o solicitare de acest gen in trecut, nr. reclamatie 110163 si ati raspuns ca propunerea va intra in sedinta Comisiei Rutiere. Insistam sa montati semnul intezis,cu exceptia riveranilor,semnul unic propus la reclamatia nr.111323 nu ar rezolva decat partial problemele locuitorilor din zona.
La luarea unei decizii, va rugam sa tineti cont si de celelalte aspecte semnalate,legate de curatenie si siguranta locuitorilor din aceea zona, nu numai de circulatia rutiera.Va multumesc!


635 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

22 Noiembrie 2017
Comisia de Securitate Rutiera nu a fost de acord cu propunerea dumneavoastra.
Vom mai analiza inca o data oportunitatea unei decizii in sensul celor asteptate de dumneavoastra !

Urmare dezbaterii in cadrul Comisiei de Securitate Rutiera a propunerii dumneavoastra, va informam ca membrii comisiei nu au fost de acord cu restrictionarea accesului auto cu exceptia riveranilor pe strada Basca din municipiul Buzau.
Totodata agentii Politiei Municipiului Buzau si ai Directiei Politiei Locale, vor monitoriza zona respectiva in vederea respectarii semnificatiei indicatoarelor rutiere.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

07 Noiembrie 2017, Tot Vasile
Poate vreti si bariera,acolo. Si ce mai vreti? Nu contest ca "saormarii" sunt o problema,dar am mai zis-o,stalpisorii pe trotuar ar impiedica parcarea masinilor "saormarilor" si ar ramane strada cu sens dublu.

07 Noiembrie 2017, Gabriel
Asta mai lipsea, cand imi vin copii sau rudele in vizita sa se trezeasca sanctionate din cauza unor vecini limitati in gandire ca dumneavoastra. Semnele alea cu interzis cu exceptia riveranilor/locatarilor sunt cea mai tampita inventie si sunt abuzive. Cel mai bine e sa se lase asa strada, eventual sa se puna semne de oprire interzisa si sa treaca Politia des prin zona si sa sanctioneze toate masinile parcate in fata caselor indifferent daca sunt riverani sau nu, avand in vedere ca toti proprietarii de pe strada au garaje si porti pe care sa intre cu masina in curte. Astfel incat cand plec cu masina din curte sa pot circula fara stress ca ma intalnesc pe traseu cu alta masina si nu avem loc sa trecem una pe langa alta din cauza vecinilor nesimtiti care blocheaza trotuarele si strada parcand in strada desi apeleaza la Politie si cer sanctionarea celor ce parcheaza in dreptul proprietatilor lor pe motiv ca au garaj sau poarta, dar pe care nu le folosesc niciodata, ei parcand mereu pe trotuar si in strada. Cei ce au copii si vor sa se duca pe jos cu caruciorul in Prcul Crang trebuie sa mearga pe mijlocul strazii cu caruciorul din cauza acestor nesimtiti care locuiesc pe aceasta strada.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design