Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Cetatean
La data: 07 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111548
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Educatie pietonala.
La majoritatea trecerilor de pietoni (cu sau fara semafor) o parte din persoanele care vor sa se angajeze in trecerea strazii asteapta la marginea bordurii. Se pot vedea si parinti (bunici) care insotesc copii ca au prostul obicei de a sta exact langa banda de circulatie a autovehiculelor. Primaria poate interveni in doua moduri:
1. In parteneriat cu scolile pentru educarea prescolarilor si elevilor (chiar si cu ajutorul Ziarelor pentru constientizarea persoanelor adulte).
2. Achizitionarea si montarea unor panouri de avertizare a pericolului la care se expun pietonii daca asteapta langa bordura. Delimitarea cu vopsea a unei zone de 50-80 cm de la carosabil, ca fiind zona in care este indicat a se posta pietonii in siguranta.


525 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

09 Noiembrie 2017
Propunerile dvs. vor fi analizate in Comisia Rutiera si transmise Politiei Rutiere si Locale, care au atributii in domeniu si care supravegheaza traversarea elevilor la trecerile de pietoni din zona scolilor, la inceputul si sfarsitul orelor de curs.
Va multumim pentru propuneri.
Serviciul Comunicare si Management Integrat
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

13 Noiembrie 2017, cetatean
Spectacole pentru cetatenii orasului. Ne-am obisnut ca atunci cand se organizeaza diferite spectacole in Curtea Domneasca sa fie prezenti cat mai multi tineri talentati din pepiniera locala. Se aduc foarte multe formatii si artisti consacrati (multi expirati profesional, nu mai fac aceasi atmosfera ca pe ”vremea lor”) dar pentru care se cheltuie sume importante de bani. Se vede cum cei prezenti (publicul) isi raresc randurile la recitalurile lor. Intrebarea mea este daca pentru tinerele talente Consiliul Local acorda vreo recompensa simbolica (materiala sau financiara) ca recunostiinta pentru efortul lor si pentru atmosfera placuta creata asupra celor prezenti? E frumos gestul prin care ne promovam talentele locale, dar asa cum ne recompensam olimpicii ar fi indicat daca Primaria ar recompensa si talentele. Si poate anul asta vine o firma profesionala cu sonorizarea. Ne-am saturat de instalatiile de balci marca Strungariu.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design