Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Rotariu Gheorghe
La data: 07 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111557
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, va rog sa imi comunicati daca Primaria Pitesti a vandut cumva o parte din terenul situat in spatele blocului A36 (Gavana 2) lui Tolea Natalia, domiciliata in Gavana 2, bloc A36, scara B, apartament 2.
Daca nu l-ati vandut, inseamna ca acel teren e in continuare domeniu public, cel putin teoretic, caci practic, pare proprietatea privata a lui Tolea Natalia, care l-a imprejmuit cu gard viu si gard metalic, incalcand legea si HCL 197, articol 10, litera j.
Fiind vorba de domeniul public, nu inteleg de ce autoritatile locale nu iau masuri de dezafectare a imprejmuirii facuta ilegal de Tolea Natalia in jurul blocului, atata timp cat aceleasi autoritati locale au dispus recent masuri de dezafectare a tuturor celorlalte imprejmuiri facute de alti proprietari de la parter (bl. A36 sc. A si sc. C; bl A36bis sc. A si sc. B). De ce la savarsirea aceleasi contraventii sunt sanctionati numai unii cetateni, iar altii sunt lasati de autoritatile locale sa incalce legea in continuare, asa cum este cazul lui Tolea Natalia???
Inseamna ca unii cetateni sunt discriminati si altii favorizati sa incalce legea.
Va reamintesc ca trebuie sa puneti in aplicare si pentru Tolea Natalia prevederile HCL 197, articol 10, litera j si sa dispuneti dezafectarea imprejmuirii, asa cum ati facut cu toti ceilalti proprietari din blocurile A36 si A36bis.635 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Noiembrie 2017
Saptamana viitoare o echipa a ADP Pitesti va dezafecta imprejmuirea despre care vorbiti.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

08 Noiembrie 2017, escu
Vad ca sunteti mai multi locatari ai aceluiasi bloc indignati de aceasta Tolea. Daca tot sunteti atat de multi, organizati o Adunare Generala a proprietarilor si adoptati o hotarare in care sa se stipuleze ca asociatia doreste demolarea acelui gard si implicit apelarea la o firma specializata in curatenie pt asta, cheltuielile fiind suportate de dna Tolea, intrucat nu are acceptul asociatiei sa imprejmuiasca blocul. Precizez ca ceea ce tine la 1 metru de bloc nu e domeniul public, apartine de asociatia de proprietari.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design