Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Balaban Ioan Gabriel
La data: 08 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111579
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Sesizare alocare locuri parcare Str. Viorele

Buna ziua, D-le Primar,

Numele meu este Balaban Ioan Gabriel, cu domiciliul in Str. Viorele nr.28, Bl.20B, Sc.B, Et.5, Ap.57, Sector 4, Bucuresti.
In data de 9 Septembrie 2017 am depus online la adresa parcari@dgitl4.ro (conform indicatiilor de pe site-ul primariei) o cerere pentru alocarea unui loc de parcare, impreuna cu toate copiile scanate ale documentelor necesare acestui demers (copie Certificat de Inmatriculare, Copie CI, Cerere tip completata si semnata).

Dupa ce am facut diverse demersuri pentru a afla in ce stadiu se afla solutionarea cererii, mi s-a comunicat verbal (telefonic) ca cererea mea a fost inregistrata abia in data de 6 Octombrie 2017 si momentan este in lucru, cu sanse minime de solutionare. Nu am primit nici pana in data de astazi o confirmare scrisa a inregistrarii cererii mele. Am verificat telefonic si cu serviciul online al DGITL4 si mi s-a confirmat ca emailul cu cererea si copiile actelor necesare a fost receptionat imediat, in aceeasi data de 9 Septembrie 2017, de catre serviciul Parcari al sectorului 4.

Mentionez ca nu am primit inca nicio solutionare a cererii, in conditiile in care majoritatea vecinilor mei care au depus personal cererile, au primit deja cate un loc de parcare.

Consider inacceptabil faptul ca inregistrarea cererii mele a fost intarziata cu aproape o luna, din motive nestiute, dar banuite, timp in care majoritatea locurilor de parcare disponibile au fost alocate altor persoane care au depus cereri ulterior datei in care am depus-o pe a mea.

In tot acest timp, am trimis sesizari in repetate randuri la adresa de email parcari@dgitl4.ro si la office@dgitl4.ro fara a primi niciun raspuns.

Mentionez ca locuiesc la aceasta adresa de 14 ani, imi platesc taxele si impozitele catre Sectorul 4 an de an fara intarzieri, iar modul in care sunt tratat de anumiti angajati ai acestei institutii este inacceptabil.

Va rog sa imi comunicati o solutionare posibila a acestei situatii cat mai curand posibil, nu e nevoie sa va mai mentionez ce problema majora am de cand toate locurile de parcare au fost alocate si nu mai am unde sa parchez.
Va multumesc mult anticipat!

Cu stima,

Gabriel Balaban

826 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

18 Noiembrie 2017, Neculai Dumitru
Domnule Balaban, Va aduc la cunostiinta ca si eu sunt in aceeasi situatie ca dvs, doar ca pe o strada alaturata - strada Trestiana. Am depus la fel, online, documentele necesare pt a putea lua in inchiriere un loc de parcare de la ADP. Emailul l-am trimis in Octombrie, putin mai tarziu decat dvs, insa dealungul timpului au aparut diverse placute pe locuri de parcare, cu inceperea contractului din primele saptamani are lui noiembrie. Deci contracte se semneaza, locuri se dau. Nu stim pe ce criterii. Momentan asteptam un raspuns de la DGITL4. Am sunat si verificat starea documentelor cu un ofiter, care mi-a comunicat ca sunt ok.

20 Noiembrie 2017, cantaragiu andrei dumitru
Stimate Domn, Sunt presedintele blocului 30 din Aleea TOHNI nr.1 si vreau sa va informez ca NOUL SISTEM de alocare a locurilor de parcare este o FACATURA MIZERABILA a noului serviciu PARCARI apartinand de ANAF sector 4 !!! Daca pana anul trecut , orice solicitare de loc parcare se efectua CU ACORDUL Asociatiei de Proprietari , incepand cu acest an ,FARA NICIO ATENTIONARE a asociatiilor de proprietari s-a trecut la REPARTIZAREA AIUREA-N TRAMVAI a locurilor de parcare,mai mult ca sigur pe principiul "CARE DA MAI MULT"... Eu am avut surpriza neplacuta sa constat ca locul de parcare al administratoarei blocului,in care locuieste de 42 de ani,platit cu chitanta pe anul 2107 , SA FIE REPARTIZAT PESTE NOAPTE unei alte persoane , din initiativa unui salariat pe nume COMAN , de la serviciul PARCARI , fara nicio explicatie plauzibila !!! Sezizarea facuta primarului BALUTA, caruia i-am cerut demisia acelui salariat , inca nu ne-a parvenit.... Cu asemenea salariati INCOMPETENTI si RAU-INTENTIONATI probabil ca si dumneavoastra veti avea in continuare de suferit ,dar exista posibilitatea legala , ACTIUNEA salariatului de care v-am pomenit fiind O INFRACTIUNE , ceeace poate fi si in cazul dumneavoastra.

15 Martie 2018, Chiriac Ovidiu
Buna seara domnilor! Tin sa precizez faptul ca in aceeasi situatie ma aflu si eu! Domiciliez din 1986 pe Constantin Radulescu Motru nr 12. Aceleasi probleme le intampin si eu cu cererile trimise pe email si depuse in strada Straduintei privind inchirierea unui loc de parcare. Nici o solunionare din iunie 2017 pana in prezent 15.04.2018. Bine ca ati pus afise in tot cartierul Tineretului cu taxa se salubrizare... ca cetani dragi ai sectorului, mai nou sa mergem sa mai stam si la cozi pentru a plati o noua taxa! Ca vorba aia vanzatorii ambulanti (vanzare la negru deci cucu bani la primarie) sa mai ocupe si locurile de parcare alea catrva care sunt nemarcate si politia locala nu face nimic...! Rusine!!!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design