Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Popescu Bogdan
La data: 13 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111659
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,

Incep prin a va felicita pentru lucrarile care se desfasoara pe bulevardul Obregia, care vor mari numarul de locuri de parcare.

In acelasi timp, insa, constat cu nemultumire ca se distrug spatii verzi, cum este cel din fata blocului in care locuiesc (Bd. Al Obregia, nr. 16). In conditiile in care acest spatiu este unul frumos amenajat, cu trandafiri si copaci, va rog sa opriti lucrarile de betonare a acestuia.

Traim intru-un oras cu putine spatii verzi, asa incat nu cred ca este oportun sa le betonam pe cele care au ramas. Este de inteles ca sunt necesare locuri de parcare, dar pot fi gasite solutii adaptate acestui secol pentru asta si le stiti foarte bine, de vreme ce vi le-ati propus in promisiunile pe care le-ati facut cetatenilor din sectorul 4.

O alta problema pe care o sesizez este lipsa asfaltului (sau a betonului) pe locul de parcare din fata magazinului Mega Image. Acest loc nu este amenajat si am fost nevoit sa aduc pietris pentru a nu cobari din masina in noroi.
Va rog sa faceti demersurile pentru amenajarea acestui loc de parcare, singurul care este cu pamant din aceasta zona.

Cu speranta ca veti lua in considerare cele doua sesizari, va urez succes in activitate!
Bogdan Popescu

456 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Noiembrie 2017
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 111659/61920/15.11.2017
Documente atasate raspunsului
img-Y15020314.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare

16 Noiembrie 2017, Bogdan Popescu
Daca a doua chestiune sesizata este destul de particulara, prima cred ca merita un raspuns public avand in vedere ca nemultumirea mea e impartasita si de ceilalti locatari din zona. Dar probabil ca doriti doar sa aratati ca sunteti activ pe acest site fara a raspunde nimic niciunui cetatean. Eu nu am identificat niciun raspuns real la o sesizare, iar toate adresele de raspuns sunt identice. Cei care au furnizat toate datele personale nu primesc raspuns, iar cei care au omis ceva primesc adresa sa trimita e-mail. Daca oricum nu raspundeti la absolut nimic pe acest site de ce mai sunteti inscris aici? E complet absurd. Dar probabil ca da bine la imagine, pareti interesat de cetateni. Cu dezamagire, Bogdan Popescu

24 Noiembrie 2017, Marian G.
Doar asa raspund. E o secretara care da copy/paste unor raspunsuri standard. Te invita sa trimiti sesizare cu datele personale la o adresa generica, nu catre un e-mail al unui angajat al primariei. Ironic, nu? Tu te legitimezi, dar nu stii cu cine stai de vorba. Sa dea raspunsul standard "trimiteti e-mail cu datele personale" il ajuta sa fie in topul celor mai activi primari, dar e o escrocherie, raspunsurile astea nu rezolva nimic. Degeaba au inspectori de teren, nu-i vad mergand si verificand situatiile expuse aici. Distruge spatiile verzi sa faca parcari. Aveam prea multe spatii verzi in Bucuresti (NU!). Face parcari in spic si raman pe strada stalpii de iluminat si copacii cu tulpinile strangulate de asfalt si borduri. De tot rasul. Solutia o avem peste 3 ani, la alegeri.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design