Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Cetatean
La data: 13 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111664
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Spectacole pentru cetatenii orasului.
Ne-am obisnut ca atunci cand se organizeaza diferite spectacole in Curtea Domneasca sa fie prezenti cat mai multi tineri talentati din pepiniera locala. Se aduc foarte multe formatii si artisti consacrati (multi expirati profesional, nu mai fac aceasi atmosfera ca pe ”vremea lor”) dar pentru care se cheltuie sume importante de bani. Se vede cum cei prezenti (publicul) isi raresc randurile la recitalurile lor. Intrebarea mea este daca pentru tinerele talente Consiliul Local acorda vreo recompensa simbolica (materiala sau financiara) ca recunostiinta pentru efortul lor si pentru atmosfera placuta creata asupra celor prezenti? E frumos gestul prin care ne promovam talentele locale, dar asa cum ne recompensam olimpicii ar fi indicat daca Primaria ar recompensa si talentele. Si poate anul asta vine o firma profesionala cu sonorizarea. Ne-am saturat de instalatiile de balci marca Strungariu.


436 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Noiembrie 2017
Este in atentia primariei promovarea tinerilor talentati in domeniul muzical si artistic, in general.  In deschiderea concertelor de sfarsit de an, si nu numai, vor canta elevi si tineri din municipiul Piatra-Neamt, momente foarte bine primite de publicul local.
Municipalitatea pietreana si-a facut un obicei din a premia lunar, in cadrul sedintelor de Consiliu Local, tinere talente si tineri olimpici din Piatra-Neamt. De asemenea, in cadrul sesiunilor de finantari nerambursabile de la bugetul local, sunt incurajate si sustinute proiectele de participare ale tinerelor talente din Piatra-Neamt la festivaluri nationale si internationale.

Serviciul Comunicare si Management Integrat
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

14 Noiembrie 2017, xx
Eu si multe din cunostintele mele mergem la spectacole doar pentru prima parte cind evolueaza tinerele noastre talente care au ca noutati sa ne arate,pe care le vrem cit mai multa si nu doar cite un cintec.La consacrati aceleasi melodii expirate de ani si ani de pe aceleasi CD-uri invechite.Play back vedem si acasa la caldura. Aduceti Milenium de la Chisinau si ati rezolvat un spectacol grandiosAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design