Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Dumitru
La data: 13 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111681
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar, cand s-a vandut domeniul public de pe Bd Unirii bloc 12F (colt cu Str Democratiei), ca vad ca Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Buzau au pus un afis prin care anunta ca s-au improprietarit pe spatiul de langa bloc si a devenit parcare privata pentru seful ONG-ului.
Cine o mai fi sef pe acolo nu mai stiu, o fi Cighir Gheorghe ala care multiple dosare penale (culmea multe din ele pentru braconaj) sau Galer Gheorghe, care e seful Coco-Rico (Aaylex Prod), nici el fiind mare cinstit.
Daca nu s-a vandut, atunci inseamna ca s-a pus acel semn ilegal de catre Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Buzau.
Daca s-a vandut cui i s-a vandut? Nu era normal sa instiintati toti proprietarii din zona? Sau scopul neinformarii e ca trebuia sa nu aiba concurenta la o licitatie liderii AJVPS Buzau?
Daca trimiteti pe cineva, verificati si batrana Dacia care e abandonata acolo de ani de zile si poate reusiti sa convingeti proprietarul sa o caseze, masina se poate vedea in poza de mai jos.
Astept un raspuns argumentat cu privire la situatie. Va multumesc.
https://pasteboard.co/GTtLlx9.jpg

Documente / Imagini:

1006 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Noiembrie 2017
Vom verifica si vom lua masuri !
Va multumesc !

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca intre Municipiul Buzau si AJVPS Buzau cu sediul in municipiul Buzau, str.Unirii, bl.12F, parter a fost incheiat "Contractul de concesiune" nr.12738/2005 pentru o perioada de 49 ani.
Politistii locali vor monitoriza zona, iar in cazul in care vor fi constatate incalcari ale legii, vor actiona in consecinta.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

17 Noiembrie 2017, Gigel
Mai pe scurt s a dat pe sub mana...va rog dc se pite sa mi comunicati dc sa mi comunicati dc mai exista spatii ce pot fi concesionate.apropo in fata la car pensionari pe str tudor vladimirescu este la fel o bariera care blocheaza accesul la parcarea publica...o fi concesionat si ei pe 99 ani.sunt tot mai multe astfel de bariere,sunt legale sau nu?sau mai simplu spuneti care sunt concesionate si care sunt montate abuziv sa le iau sa le arunc sa ju mai blocheze parcarile.apropo faceti o treaba spectaculoasa cu asfaltarile,multumimAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design