Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Ionescu Andrei
La data: 14 Noiembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 111697
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua , dle. primar .
Locuiesc in cartierul Dorobanti 2 si va readuc la cunostinta o problema cu care ne confruntam toti locatarii blocurilor L1 - L4. Aceste blocuri sunt construite sub forma literei U . In spatele blocurilor s-au construit mai multe case , anexe gospodaresti si garduri lipite de coltul blocului.Din nefericire sunt probleme cu canalizarea ( stim aceasta problema nu tine de primarie ) , dar muncitorii de la apa si canal nu au pe unde intra cu utilajele pentru a rezolva aceasta problema ,, urat mirositoare " din cauza acestor constructii si garduri . Raspunsul dvs. la sesizarea anterioara cu privire la aceste constructii a fost ca s-au facut verificari si aceste constructii au autorizatie. Oare ? Cine ar fi putut elibera aceste autorizatii pentru constructii si garduri lipite de peretii blocurilor ? Sa ne fereasca bunul dumnezeu de vreun incendiu ...ca la cate gratare se fac in acest spatiu din spatele blocurilor....De asfalt nu zicem nimic , asteptam linistiti si cuminti sa ne vina randul , chiar daca in fata blocului , in parcare, noroiul trece de glezne.Am spus ca asteptam linistiti chiar daca aceasta liniste este intrerupta de muzica vecinilor care locuiesc la case , de injuriile pe care si le adreseaza , indiferent de zi , de ora....politiei locale cred ca nu-i prea place cartierul , nu prea ii zaresti prin zona , cu toate ca si noi chiar daca locuim la ,,periferie " achitam aceleasi impozite ca si cei din alte cartiere si nu reduse. In speranta ca se va gasi o solutie si pentru noi , va multumim .

795 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

21 Noiembrie 2017
Din verificarile efectuate s-a constatat ca proprietarii imobilelor situate in imediata vecinatate a blocurilor L1, L2, L3 si L4 detin documentele necesare si platesc impozit pentru constructiile si terenurile pe care le au in posesie. 
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

14 Noiembrie 2017, Barbu I.
Cu respect, onorabile Ionescu. Sesizarea d-stra este de bun simt, este motivata. "Zile fripte" ne fac neamurile proaste, si s-au inmultit rau dupa 89. Pana atunci aveau oarecare frica si nu deranjau atat. Ba iti mai ziceau si "sarut mana conasule". Si rau este ca "s-a luat" la multi altii si din calalpodul folclorului de prost gust, nu ies. Asa este, gratarele se aseaza in fata blocului, tavalind putina verdeata plantata de altul, cu boxele "incordate" la maxim si binenteles muzica scarnava, "este la ea acasa". Primarul nu poate sa va ajute. Politia este singura care poate rezolva situatia, dar aici in Buzau este "moarta". Si astea care sunt, cativa , ai zice ca sunt rude cu infractorii si cu aceste "neamuri proaste" dupa cum le zicea bunicul. Asa cum taia domnii Tarii Romanesti in secuime, asa ar trebui si primarul cu forte politienesti, sa "taie" in aceste "neamuri proaste".Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design