Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Hunedoara, judetul Hunedoara

Postata de: Dezsi Alfred
La data: 07 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112188
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,vreau sa va aduc la cunostinta ca am depus actele pentru a inchiria un loc de parcare in Piata Florilor,mai exact parcarea 7 loc 11.Cand am depus actele cu stupoare am costatat,ca pentru toate locurile deja depusesera deja altii actele si pentru locul 11 si-a depus actele doctorul Samarghitan care nu locuieste in acest bloc,sau cartier,el nu isi are domiciliul la aceasta adresa!Cer sa nu fie primit la licitatia care v-a avea loc,pentru inchirierea locului de parcare,mi se pare inadmisibil,ca eu sa particip la licitatie contra unei persoane care are cabinet in acest bloc si vine o data sau de doua ori pe saptamana si sta 2-3 ore cat are program si in rest sa nu poti parca acolo ca ii locul marelui doctor Samarghitan,plus de asta el vine cu o masina cu numere de inmatriculare din judetul Cluj.Asa individul poate sa isi faca 10 cabinete pe raza municipiului Hunedoara si sa inchirieze 10 locuri,doar ca ii medic si are bani?Ne-ati contactat si ne-ati spus de aceasta situatie si am luat legatura cu doctorul si el o tine sus si tare pe a lui ca el are nevoie de parcare si nu stiu ce,pai poate parca pe bulevard cat sta el 2-3 ore ca nu se intampla nimic.Doi la mana,nu stiu de ce nu ati creat mai multe locuri de parcare?Dar din pacate stiu deja raspunsul dvs si anume,nu au vrut cativa pensionari care oricum nu au masina,ca cica vor spatiu verde.In alta ordine de idei,as vrea sa stiu care a fost suma maxima cu care au fost castigate licitatiile pentru inchirierea unui loc de parcare.
Daca ar fi trebuit sa "lupt" intr-o licitatie cu un vecin care locuieste si are domiciliul legal in acest bloc,nu as fi spus nimica,dar in situatia de fata sunt de-a dreptul revoltat,dar asta-i multumirea din parte doctorului ca familia mea i-a vandut unul dintre apartamentele unde isi are cabinetul si ne-am pus semnatura sa isi poate face acolo cabinetul.

1196 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

08 Februarie 2018
Buna ziua,
Referitor la solicitarea dvs. inregistrata sub nr. 88127/18.12.2017, va facem cunoscut ca in baza prevederilor HCL nr. 261/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, la prima atribuire a locurilor de parcare dintr-o zona de parcari de resedinta, se poate atrigui un singur loc de parcare corespunzator fiecarui apartament/spatiu de locuit/comercial. Mai precis, in cazul in care avem cereri din partea unor solicitanti ce impart folosinta unui singur apartament, i se da curs doar uneia dintre ele.
In consecinta, dosarul dvs. a fost respins pentru prima atribuire. In cazul in care sunteti in continuare interesat in obtinerea unui loc de parcare, va rugam sa aveti bunavointa de a aplica pentru unul dintre locurile ramase libere in zona Piata Florilor, la a doua atribuire, care va avea loc la o data ce va fi anuntata ulterior pe site-ul www.primariahd.ro si prin afisare la scara fiecarui bloc arondat parcarilor in cauza.

Cu consideratie,
Primar, prin
Director Tehnic
ing. Ladislau Demeter

Sef serviciu SADPP
ing. Marinel Poanta

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design