Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Simona Pascu
La data: 18 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112406
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar! Pentru ca sunteti in fruntea autoritatii locale, asteptam de la dumneavoastra corectitudine, aplicarea si respectarea legilor si a hotararilor Consiliului Local.
Asteptarile mele in ceea ce va priveste s-au dovedit desarte, dovada fiind raspunsul dvs. la sesizarea nr. 111826/20.112017.
In loc sa interveniti si sa sanctionati abuzurile si contraventiile savarsite de Tolea Natalia (Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2)., dvs. apostrofati persoana care si-a permis sa va deranjeze cu o sesizare, care v-a aratat niste incalcari ale legii, pe care dumneavoastra vreti sa le treceti neobservate.
Prin raspunsul dvs incercati sa induceti in eroare si sa dezinformati, deoarece :
1. Nu este adevarat ca imprejmuirea a fost dezafectata, din moment ce exista in continuare o imprejmuire cu gard viu facuta de Tolea in vecinatatea blocului, pe domeniul public, cu incalcarea HCL 197/2017, art.10, litera j si a legii constructiilor.
2. Gardul viu este o imprejmuire pentru care este necesara obtinerea autorizatiei de constructie.
Va rog sa verificati Legea constructiilor, care defineste foarte clar imprejmuirea. Va veti convinge ca gardul viu este o imprejmuire, nu o zona verde.
3. Nu este treaba asociatiei de proprietari sa ingrijeasca si sa protejeze o imprejmuire facuta abuziv de un proprietar, care a acaparat spatiul verde din fata apartamentului sau, pentru a-si realiza un spatiu privat, o curte de circa 38 mp cu alee din dale de beton, curte in care isi depoziteaza diverse lucruri.
Acolo este domeniu public si oricine trebuie sa aiba acces, indiferent ca este sau nu membru al asociatiei de proprietari.
4. Asociatia de proprietari este raspunzatoare doar de cei 80 cm de langa peretele blocului, restul este domeniu public si este in administrarea autoritatii locale. Deci dvs. trebuie sa sanctionati contraventiile savarsite de Tolea prin construirea abuziva a imprejmuirii cu gard viu pe spatiul verde din spatele blocului si sa redati acest spatiu domeniului public.
5. Gardul viu nu isi justifica prezenta in spatele blocului A36, deoarece acolo nu exista strada sau trotuar, ci doar spatiu verde, care trebuie sa fie intins, nedivizat de garduri vii puse dupa bunul plac al unor proprietari de la parter.
Solicit sa aplicati legea si sa dezafectati imprejmuirea cu gard viu facuta abuziv de Tolea si sa redati astfel domeniul public tuturor.

467 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design