Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,08% (98/102)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Piatra Neamt
  57,89% (11/19)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
5.  Galati
  55,56% (5/9)
6.  Pitesti
  20,83% (5/24)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (4/4)
8.  Gherla
  100,00% (4/4)
9.  Timisoara
  28,57% (4/14)
10.  Rosiorii de Vede
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Iliescu Mihai
La data: 20 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112439
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!

Va readuc la cunostinta subiectul sesizarilor nr.111815/20.11.2017 si nr.112345/14.12.2017. Pe partea dreapta in sensul de urcare a strazii Prelungirea Craiovei, pana in intersectia cu str.I.L.Caragiale isi desfasoara activitatea printre altele un service auto. Zilnic trotuarul din fata acestui service este blocat pe toata latimea de autovehicule si asta datorita imposibilitatii amenajarii unei parcari interioare suficiente si necesare obiectului de activitate. Va dau un singur exemplu. Autovehiculul AG-22-WTM care blocheaza zi si noapte trotuarul.
Este evident ca acel agent economic nu dispune de spatiu suficient pentru a mari parcarea care oricum este prea mica pentru o astfel de activitate.
Pietonii si aici includ copii,femei cu carucioare, batrani sunt nevoiti sa circule pe calea rutiera pentru a ocoli aceste autoturisme, astfel supunandu-se riscurilor ce deriva din aceasta situatie anormala.
Aceasta este a treia sesizare pe acest subiect. Perpetuarea blocajului trotuarului arata ca nu s-a luat absolut nicio masura pentru a pune lucrurile in ordine si a evita astfel eventualele tragedii ce pot avea loc in zona. Ati raspuns la prima sesizare cu mentiunea ca nu se pot anticipa cazuri izolate de oprire/stationare neregulamentara. In cazul de fata vorbim despre situatii izolate?
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Cine a eliberat autorizatie de construire pentru sediul ce adaposteste un service auto in conditiile in care acolo spatiul nu permite amenajarea unei parcari auto suficiente pentru clienti si salariati?
2. In cazul in care service-ul auto respectiv isi desfasoara activitatea in baza unui contract de inchiriere a spatiului ce conform autorizatiei de construire are o alta destinatie,de ce nu v-ati sesizat macar in urma acestor sesizari, luand decizia inchiderii acelui service si asta datorita imposibilitatii agentului economic de a-si amenaja o parcare interioara suficienta?
3.Considerati ca veti fi raspunzator macar moral in cazul foarte probabil al unor tragedii in zona respectiva si asta datorita faptului ca nu ati folosit parghiile care va permit inchiderea activitatii de service auto la acea adresa?
4.Sunteti de acord ca montarea in zona a indicatoarelor de oprire interzisa a rezolvat problema blocajului rutier si a dus la blocarea trotuarului si asta datorita neimplicarii Politiei in sensul aplicarii sistematice de amenzi?
5.Considerati ca se poate vorbi de oprire/stationare interzisa in conditiile in care autovehiculul este urcat pe trotuar?
Va invit sa veniti intr-o zi de duminica cand functioneaza Targul Saptamanal sa vedeti cum, sub rotile autovehiculelor, dispare trotuarul pe sensul de urcare a strazii Prelungirea Craiovei si a strazii I.L.Caragiale. Vorbim despre situatii izolate de incalcare a legii?
Lipsa de parcari ne disculpa in cazul unor tragedii? Lipsa de parcari ne da dreptul de a nu aplica legea in cazul blocarii trotuarului pe toata latimea? In aceasta tara locuiesc numai soferi sau si pietoni?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile la intrebarile de mai sus dar mai ales imi doresc sa va pot transmite multumiri ca urmare a rezolvarii situatiei prin actiuni efective si sistematice, nu doar "izolate".
Va rog pe toti cei implicati in rezolvarea acestui caz sa va ganditi ca intr-o zi pe acolo poate circula copilul dumneavoastra, sotia sau sotul dumneavoastra, bunica sau bunicul dumneavoastra sau chiar dumneavoastra!

307 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

21 Decembrie 2017, Sorin Diaconu
Stimate domn, acest primar autosuficient si arogant va va raspunde si dumneavoastra la fel cum o face de ceva vreme cum ca acel service este un loc in care se asigura locuri de munca vitale pentru economia orasului Pitesti. Intotdeauna cand se sesizeaza astfel de nereguli (autorizatii de construire date unor cladiri care nu au locuri de parcare) in loc sa spuna:"Da domnule, aici s-a incalcat flagrant legea, nu trebuia sa se construiasca acea cladire" el spune: 'locuri de munca, locuri de munca". Halal!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design