Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Murariu George Florin
La data: 21 Decembrie 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 112468
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, va informez despre faptul ca, persoana fizica sau juritica care a construit obiectivul, cum i-l numiti dumneavoastra, nu a avut si nu are autorizatie de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

Drept dovada va anexex la aceasta noua sesizare raspunsul primit de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in urma cereri spre informare depusa de noi.

Daca persoana fizica sau juritica a construit un obiectiv fara a vea toate avizele legale, intrebarile noastre sunt :
DE CE FUNCTIONEAZA ???
DE CE NU SE IAU MASURI IN RETRAGEREA IMEDIATA A AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE ???
In Piatra Neamt se poate construi un obiectiv si desfasura o activitate comerciala cu acest obiectiv, chiar daca a fost construit ilegal ???
E normal sa obtina profit pe linistea si nervi nostri, cand obiectivul care produce poluare fonica este construit fara avizele impuse de lege si de autorizatia eliberata ???
E normal ca noi cei care platim taxe si impozite sa facem anchete, reclamatii, informari, sa dam zeci de telefoane, pentru a descoperi ca acest obiectiv laudat de dumneavostra prin presa este construit fara a avea toate avizele si autorizatiile impuse de lege ???
Politia sau inspectori de control ai primariei nu sunt vrednici sa faca verificari si sa opreasca functionarea celor care nu respecta legea ???

Din nou va rugam, sa ne raspundeti la intrebarile de mai sus si sa opriti activitatea celor care au constrit ILEGAL acest obiectiv, respectiv, ( fara a cere avizul de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului ), si mai departe asa cum vedem noi lucrurile, de 6 zile functioneaza ILEGAL.

In cazul in care gresim, ne cerem scuze, si va rugam sa ne corectati, iar daca avem dreptate, va rugam sa luati masurile impuse de lege. Daca legea nu va permite sa luati masurile care se impun, va rugam sa anuntati autoritatile care au competenta legala sa opreasca functionarea ilegala a acestui obiectiv construit ilegal.

Va rog rezolvare urgenta, si pentru noi vin sarbatorile si vrem sa le petrecem IN LINISTE alaturi de familiile noastre !!!

918 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

04 Februarie 2018

Patinoarul are autorizatie de functionare si toate institutiile sesizate (Primaria, Politia Locala, Garda de Mediu, Directia de Sanatate Publica) nu au constatat nereguli in functionarea patinoarului.
Conform art. 10, alin (1), (2) si art. 7 din O.G. nr. 27/2002, actualizata, privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, celelalte petitii pe acelasi subiect se claseaza.
Serviciul Comunicare


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

22 Decembrie 2017, xx
Nu crezi ca trebuia sa incepi prin a specifica despre ce obiectiv este vorba?

05 Ianuarie 2018, Raid
nu conteaza, se aplica oricarui obiectiv construit ilegal!

06 Ianuarie 2018, Murariu George Florin
Domnul Primar stie ca obiectivul cum l-a denumit dumnealui in raspunsul la prima sesizare este patinoarul din parcarea Shopping City. Dupa cum vedeti primaria este de partea celor care functioneaza ilegal ?i polueaza fonic vecini. Au trecut mai mult de 30 de zile, iar institutia platita de noi nu are bunul simt sa raspunda macar la sesizare nu mai spun de rezolvare .........Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design