Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Patcas Calin
La data: 03 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112594
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua domnule Primar!

Am decis sa va scriu aici despre o problema “urbanistica” pe care o am in Cluj Napoca pe strada Campului la nr 303A.

La acesta adresa imi edific o casa de locuit iar langa mine la nr 305 se afla un vecin care isi edifica un gard autorizat dar care imi incalca proprietatea cu aprox 16cm pe aproape toata lungimea lui. Acest lucru a fost constatat de catre colegii dvs de la control urbanism si disciplina in constructii in urma unui control cu aparatul GPS al Primariei, control cerut de mine printr-o sesizare.

In urma acestui control banuielile mele au fost confirmate de colegii dvs si mi s-a comunicat ca vecinul urmeaza sa fie sanctionat contraventional pentru ne-respectarea AC si incalcarea proprietatii mele. Toate acestea mi-au fost comunicate in scris.

Mai mult de atat, am fost chemat la Primarie sa semnez in calitate de martor PV de constatare. PV a fost semnat de sotia mea care a fost prezenta la control eu fiind plecat din tara.

In plus fata de cele de mai sus, colegii de la urbanism mi-au cerut sa aduc si eu o expertiza de la un topometrist care sa intareasca cele rezultate in urma controlului. Am facut acest lucru si am inmanat dl Sipos de la Pol Locala o plansa A3 in care sunt clar reprezentate punctele si distantele care intra in terenul meu semnate si stampilate de un topometrist autorizat, puncte si distante care se potrivesc cu cele masurate de topometristul Primariei. Aceasta hartie urma sa fie atasata la PV din ce am inteles eu.

Urma ca in urma PV sa fie sanctionat contravenientul insa nici pana in ziua de astazi acest lucru nu s-a intamplat. Mai mult de atat, m-am prezentat saptamana trecuta la primarie pentru a afla ce se intampla mai ales ca vecinul in speta e la a doua astfel de problema (in urma cu 8 ani si-a edificat acelasi gard intrand 2,5m in proprietatea mea primind pana si darea in folosinta de la Primarie), problema la care nu am gasit nicio solutionare de la primarie insa m-am luptat eu prin avocati urmand ca intr-un final vecinul sa isi demoleze gardul si acuma cand il reface sa il refaca din nou pe terenul meu!

In urma vizitei mele la Primarie aflu ca plansa cu masuratorile topometristului meu “s-a evaporat”, iar dl Sandor a fost nevoit sa faca o noua copie si o scanare “pentru a nu se mai evapora”.

Studiind legea 50 si din discutiile cu organele de control ale primariei, amenda contraventionala pentru nerespectarea AC este de 50.000RON care din cate am inteles a fost in prima faza modificata de cineva din subordinea dvs si in clipa de fata nu se stie ce se intampla cu toata aceasta poveste, recomandarea colegilor dvs fiind sa il actionez eu in instanta pe vecin!

As dori sa stiu care este situatia reala a acestei probleme cu care ma lupt de 4 luni si se pare ca Primaria nu aplica pana la capat legea! Tot ceea ce doresc e ca AC a vecinului sa fie respectata si sa isi retraga gardul de pe proprietatea mea mai ales ca lucrarile la gard se realizeaza cu AC valabila pe care Primarie trebuie sa o poata controla si sanctiona. Nu mi se pare normal sa ajung eu sa imi fac dreptate atata timp cat Primaria a emis un act administrativ inca valabil si nereceptionat.

Ca sa fiu concret este vorba de vecinul meu: dl Florin Pop Piglesan, str Campului 305 care detine AC 1841/2016

Va multumesc anticipat pentru intelegere

524 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design