Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Gheorghe Rotariu
La data: 10 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112732
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, prin raspunsul pe care mi l-ati dat in 09.01.2018 la sesizarea nr. 112435/19.12.2017, imi insultati inteligenta si incercati pur si simplu sa ma aburiti cu niste aberatii, in conditiile in care eu v-am demonstrat foarte clar in sesizare ca imprejmuirea cu gard viu este realizata tot ilegal de Tolea Natalia (Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2), la fel de ilegal ca si imprejmuirea cu plasa sudata, pe care ati dezafectat-o pana la urma.
V-am indicat si prevederile legale incalcate de Tolea prin imprejmuirea domeniului public cu gard viu, dar va faceti ca n-ati inteles, asa ca vi le repet :
- Legea constructiilor nr. 50/1991 prevede ca orice imprejmuire se realizeaza numai dupa obtinerea Autorizatiei de Construire, inclusiv imprejmuirile din gard viu.
Neavand autorizatie de constructie pentru gardul viu, Tolea a savarsit o contraventie, care se pedepseste cu amenda si cu masura complementara de dezafectare.
- HCL nr. 197/2017 articolul 10 (litera j) prevede ca sunt interzise imprejmuirile in vecinatatea blocurilor, deci Tolea a savarsit o contraventie prin realizarea imprejmuirii cu gard viu in vecinatatea blocului A36.
Mai fac urmatoarele precizari la raspunsul dvs. :
- Gardul viu nu este zona verde, ci este o constructie (Legea constructiilor 50/1991) care necesita autorizare inainte de a fi realizata.
- Asociatia de proprietari nu raspunde de intretinerea si protejarea constructiilor ilegale facute pe domeniul public de Tolea Natalia. Nu este terenul asociatiei de proprietari, este domeniu public.
- Este responsabilitatea autoritatii locale sa protejeze domeniul public, sa-i apere integritatea si sa demoleze constructiile ilegale facute pe acesta.
Va rog sa respectati legea si sa interveniti pentru sanctionarea contraventiei savarsite pe domeniul public de Tolea Natalia (Gavana 2, str. Paltinului nr. 16, bl. A36, sc. B, ap. 2), atat prin amendarea acesteia, cat si prin masura complementara de dezafectare a gardului viu construit ilegal pe domeniul public.


603 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design