Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Constantin Puscalau
La data: 25 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112952
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,
Ma numesc Puscalau Constantin si sunt administrator la SC VIO TAXI SRL cu sediul in Piatra Neamt .
SC VIO TAXI SRL are concesionat 18 metri patrati din terenul apartinand Primariei Piatra Neamt , pe strada Progresului zona bloc B2, teren pe care avem amplasat o constructie provizorie unde desfasuram activitate de comert cu amanuntul .
Acum un an am depus o cerere , insotita de toate documentele solicitate , prin care solicitam cumpararea unei suprafete de 100 metri patrati in vederea construirii unei cladiri cu destinație comerciala , in locul celei provizorii existente deja.
La aceasta cerere nu am primit nici un raspuns astfel incat la sfarsitul anului 2017 am depus o adresa (la camera 20) prin care solicitam un raspuns la cererea depusa anterior .
Nici la aceasta adresa nu ne-a parvenit nici un raspuns din partea Primarie Piatra Neamt drept pentru care va solicit un raspuns si pe aceasta cale .
Va multumesc

639 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

04 Februarie 2018

Va transmitem raspunsul primit din partea Serviciului Patrimoniu, Autorizari si Transport al Primariei Piatra Neamt, cu privire la solicitarea dvs:

„În data de 17.11.2017 a fost înregistrata la sediul Primariei Municipiului Piatra Neamt adresa cu nr. 31536, prin care dl. Puscalau Constantin, administrator al SC Vio Taxi SRL, îsi exprima intentia de cumparare a unui teren în suprafata de 100 mp, situat în str. Progresului.

În baza noastra de date este înregistrat contractul de închiriere nr. 26616 din 02.11.2016,  titular SC Vio Taxi SRL,  ce are ca obiect închirierea unui teren în suprafata de 17,45 mp situat  în zona bl. B2, pe care este amplasata o constructie cu caracter provizoriu pentru activitati de comert cu amanuntul. Din actele depuse reiese ca suprafata de sub constructie face parte din suprafata de 100 mp solicitati spre cumparare. Au fost trimise note interne catre Directia de Urbanism si Cadastru- Serviciul Cadastru, pentru a obtine regimul juridic al terenului sus solicitat spre cumparare, comunicându-ne ca o parte din el  a fost notificat în baza Legea nr. 10/2001 (restituit fostilor proprietari), iar terenul de sub chiosc se suprapune cu terenul înscris în documentatia cadastrala cu NCP 6675- proprietate privata.              

Prin urmare, în luna decembrie ,  a fost înaintat raspunsul la cerere cu nr. 31536,   prin posta cu confirmare de primire, catre  SC Vio Taxi SRL, în atentia dlui Constantin Puscalau, pe adresa de corespondenta specificata în cererea depusa, respectiv, Str. George Cosbuc, nr.9.

Plicul a fost returnat în data de  03.01.2018, pe motivul lipsa domiciliu.”

Serviciul  Comunicare


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design